Ana Bogdan, protagonista primului tur la Rabat, trece de Alize Cornet. Irina Bara, lucky loser, Niculescu a abandonat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ana bogdan

Ana Bogdan (132 WTA) singura jucătoare română care a pătruns  pe tabloul principal al turneului de categorie WTA International de la Rabat, a învins-o, luni, cu 6-3, 6-3, pe franţuzoaica Alize Cornet, locul 54 WTA.

Meciul din prima runda a competiţiei dotate cu premii in valoare totală de 250.000 de dolari a durat o ora si 26 de minute.

Românca şi-a asigurat un cec de 3.310 dolari şi 30 de puncte WTA, iar în optimi o va înfrunta pe învingătoarea dintre britanica Johanna Konta, a şaptea favorită, şi chinezoaica Yafan Wang.

Tot luni, Monica Niculescu (128 WTA) a abandonat meciul cu Olga Danilovici din Serbia (118 WTA)  din ultimul tur al calificărilor turneului de la Rabat. Jucătoarea română s-a retras de pe teren la scorul de 4-4, după 52 de minute de joc.

Irina Bara, locul 178 WTA, a acces pe tabloul principal al turneului de la Rabat de categorie WTA International ca lucky loser. Bara a beneficiat de retragerea jucătoarei croate Petra Martici, locul 36 WTA, care a acuzat o accidentare la glezna dreaptă. Irina ratase calificarea pe tabloul principal al turneului, după ce a pierduse, 6-1, 6-2, meciul cu belgianca Ysaline Bonaventure (122 WTA), după o oră de joc.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite