Amenzi istorice pentru Şumudică şi Constantin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După mai multe zile de „audieri“ în care conflictul Constantin – Şumudică a fost analizat de oficialii clubului, conducerea giuleştenilor a anunţat verdictul.

Preşedintele Dinu Gheorghe, având aprobarea patronului George Copos, le-a dat amenzi usturătoare scandalagiilor. Antrenorul trebuie să lase la casierie 15.000 de euro, el având un salariu anual de 150.000 de euro, iar fundaşul va rămâne fără 50.000 de euro din contractul său de 200.000 de euro pe sezon. Sunt cele mai mari sancţiuni financiare din istoria Rapidului!

„Eu am propus aceste măsuri Consiliului de Administraţie şi am luat decizia ca cei vinovaţi să fie amendaţi. Antrenorul cu 10% din salariul lui pe un an, iar jucătorul cu 25%. În plus, Marius Constantin a fost trimis la echipa a doua. El se va întoarce sub comanda lui Şumudică, atunci când va avea o atitudine mai bună şi când va înţelege că dreptatea nu se face cu pumnul", a declarat Dinu Gheorghe.

În ciuda asprimii măsurilor luate împotriva sa, jucătorul nu a regretat gestul făcut în cantonamentul din Turcia, atunci când a sărit la bătaie cu Şumudică pe motiv că tehnicianul ar fi flirtat cu prietena sa! „Am reacţionat ca un bărbat în faţa unui golan", şi-a justificat fotbalistul ieşirea nervoasă în autocarul echipei. Dacă Marius Constantin e cunoscut ca un jucător cu probleme disciplinare, care a mai primit sancţiuni, Marius Şumudică este primul antrenor din Liga I care a reuşit „performanţa" de a fi amendat de club pentru „probleme extrasportive".
 
Vine Răzvan sau Rednic

Şumi va părăsi Rapidul de la vară în contextul în care a pierdut susţinerea lui Copos şi pe cea a lui „Vamă", mai ales că jucătorii se plâng din ce în ce mai mult de antrenor. Variante pentru banca Rapidului sunt Lucescu jr şi Rednic. 

15 mii de euro  sunt banii pe care îi va plăti Şumudică pentru că s-a luat de prietena lui Constantin.

50 de mii de euro va plăti Marius Constantin pentru că şi-a lovit antrenorul în autocarul echipei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite