Alexandru Maxim: „Ar fi o tragedie ca Steaua să fie exclusă din cupele europene”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Maxim nu-şi doreşte ca Steaua să primească interdicţie de a juca în cupele europene
Alexandru Maxim nu-şi doreşte ca Steaua să primească interdicţie de a juca în cupele europene

Fostul mijlocaş al echipei Pandurii Târgu Jiu, actualmente la Stuttgart, Alexandru Maxim, consideră că dacă Steaua va fi exclusă din competiţiile europene de UEFA, tot fotbalul românesc ar avea de suferit.

Alexandru Maxim, care n-a prins lotul pentru amicalul României cu Trinidad Tobago, a explicat că s-ar bucura nespus pentru Pandurii să joace în primieră în Liga Campionilor, dar asta ar însemna ca Steaua să fie exclusă de UEFA, o decizie care va zgudui din temelii tot fotbalul românesc în opinia mijlocaşului lui Stuttgart.

„M-aş bucura enorm să joace Pandurii în Liga Campionilor, chiar dacă nu ar fi un titlu câştigat pe teren. Ar fi o surpriză imensă pentru cei de la Târgu Jiu. Sincer, ar fi o pată pe fotbalul românesc ca Steaua să fie exclusă. Este o echipă de tradiţie, cea mai bună echipă din România la momentul actual şi cred că ar fi o tragedie să fie exclusă din cupele europene”, a declarat Maxim.

Mijlocaşul a explicat deopotrivă de ce a fost lăsat de Piţurcă în tribune la amicalul cu Trinidad Tobago. „Am venit cu bucurie la echipa naţională, doream să joc, dar nu m-am refăcut după finala Cupei Germaniei. Am un hematom la coapsa stângă, timpul a fost scurt, aşa că voi vedea meciul din tribune”, a conchis Maxim.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite