Adunare Generală Federaţia Ecvestră Europeană: România a început să îşi fundamenteze drumul european în sportul ecvestru

0
0
Preşedintele Federaţiei Ecvestre Române, Marilena Mladin (a doua din
dreapta)
Preşedintele Federaţiei Ecvestre Române, Marilena Mladin (a doua din dreapta)

Federaţia Ecvestră Română a fost gazdă pentru Adunarea Generală a Federaţiei Ecvestre Europene, un eveniment major în sportul călare.

Evenimentul s-a desfăşurat în data de 25 iunie 2019, iar pe ordinea de zi au fost subiecte precum:

- afilierea Ucrainei, suspendarea Lituaniei;
- prezentarea raportului de activitate 2018;
- prezentarea minutei încheiate la Adunarea Generală Extraordinară de la Bahrein în noiembrie 2018;
- raportul board-ului ( CA-ului);
- raportul bugetar 2018 şi descărcare bugetară;
- buget 2019 - 2020;
- raport auditor;
- aprobarea membrilor onorifici şi Preşedinte Onorific;
- aprobarea unor amendamente din regulamentul de ordine interioară;
- planul de comunicare al EEF;
- alegeri.

Preşedintele Federaţiei Ecvestre Europene, Theo Ploegmakers, a accentuat că Federaţiile naţionale ar trebui să acceseze mai des programul Brotherhood care constă în exportul de knowhow de la ţările dezvoltate către cele în curs de dezvoltare pentru a întări vocea şi performanţele europenilor în acest sport în cadrul mai larg, global.

După ce Preşedintele Federaţiei Ecvestre Române a ajuns în runda finală cu reprezentanta Elveţiei, Nayla Stossel, elveţianca a câştigat cu 19 la 15.
Marilena Mladin a fost propusă de preşedintele EEF să facă parte din unul din comitetele  de lucru, acordându-i încredere după ce a apreciat foarte mult eforturile României de a organiza un astfel de eveniment.

Pentru România este un pas foarte mare înainte, candidatura şi cele 15 voturi cântăresc foarte mult în dezvoltarea conexiunilor la nivel european şi crearea unor sinergii între federaţiile naţionale, atât de necesare pentru implementarea ulterioară a unor proiecte concrete.

”Este mai mult decât evident, după impresiile invitaţilor şi a conducerii EEF, că România a fost foarte bine marcată pe harta ecvestră europeană. Vom face lucruri mari pentru sportivii şi caii noştri şi pentru toţi implicaţi în acest sport minunat pentru că acum avem deja stabilite relaţii foarte bune cu partenerii noştri. În final, pot spune că, am câştigat oricum!”, a declarat preşedintele Federaţiei Ecvestre Române, doamna Marilena Mladin.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite