Adrian Mutu îi răspunde lui Mihai Stoica, după acuzațiile de blat ale managerului FCSB

0
Publicat:

Imediat după remiza Rapid - Sepsi 0-0, Adrian Mutu a vorbit despre „săgețile” venite dinspre Mihai Stoica și FCSB pentru maniera în care alb-vișiniii s-au prezentat la Ovidiu, cu Farul (2-7). Giuleștenii au fost ironizați de Mihai Stoica imediat după acel meci, însă Mutu consideră că aprecierile rivalilor nu sunt corecte.

Adrian Mutu, dezamăgit de acuzele roș-albaștrilor. Foto Sportpictures
Adrian Mutu, dezamăgit de acuzele roș-albaștrilor. Foto Sportpictures

„Mă așteptam să facă acuzații și după meciul  nostru cu CFR (n.r. - câștigat de Rapid cu 3-1). Mi se par prostii mari, care nu fac cinste celor care le-au spus. Rapidul și-a jucat șansa corect, tot timpul vrea să câștige și joacă fiecare meci la victorie, în spiritul play-off-ului”, a spus Adrian Mutu, la Orange Sport.

Zilele trecute, managerul FCSB se declara convins că cel puțin un meci din acest play-off nu s-a disputat corect. „N-am avut niciodată convingerea asta şi n-am convingerea că toate meciurile din play-off s-au disputat corect. N-am convingerea asta. Cel puţin într-un meci mi s-a părut că unii n-au avut aşa…”, a spus Mihai Stoica.

Întrebat dacă se referă la meciul dintre Farul Constanța și Rapid București, scor 7-2, și la scandarea giuleștenilor de la finalul partidei, Mihai Stoica a ales să nu comenteze: „Nu vreau să fiu suspendat”, a fost replica lui Mihai Stoica.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite