Rapid, luată în râs pentru că vrea să-l aducă pe Balotelli. „Își va pune scobitori la ochi de la stat prin baruri”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Posibilitatea ca atacantul Bresciei și al naționalei Italiei, Mario Balotelli (32 de ani), să ajungă la Rapid a stârnit hohote de râs într-o discuție amuzantă purtată de Basarab Panduru și Viorel Moldovan.

Mario Balotelli, nărăvașul fotbalist italian. Foto Getty images
Mario Balotelli, nărăvașul fotbalist italian. Foto Getty images

Viorel Moldovan este de părere că Rapid trebuie să întinerească lotul, nu să îl îmbătrânească, amintind și de vârsta pe care o au împreună Junior Morais, Dragoș Grigore și Cristi Săpunaru, glumind și pe seama lui „Super-Mario”, despre care spune că va sta în baruri.

„La anul, trei jucători din defensiva Rapidului va avea 118 ani. Va fi un sezon mult mai greu pentru Rapid, ai nevoie de un mijloc beton de tot, ca să poți să faci față cu defensiva.

Acum glumesc, dar cred că o să-l sun și eu pe Daniel Niculae ca să văd dacă nu cumva mă pot reactiva. Dacă vine Balotelli aici vă garantez eu că nu va da 20 de goluri ca Dugandzic. El sigur va sta prin baruri. O să-i trebuiască scobitori să-şi pună la ochi, să-şi ţină pleoapele deschise.

Mutu confirmă doar discuțiile cu Cîrjan

Poate sunt eu prea dur. Cine știe, poate vine Balotelli și se distrează că nivelul de la noi nu e cine știe ce. Sunt fundași la 40 de ani care se distrează în prima ligă”, a spus Viorel Moldovan, la TV OrangeSport.

Cătălin Cîrjan ar putea fi împrumutat la Rapid. Foto Arsenal
Cătălin Cîrjan ar putea fi împrumutat la Rapid. Foto Arsenal

Aseară, după meciul cu Sepsi (0-0), Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, a confirmat că giuleștenii doresc împrumutul tânărului jucător Cătălin Cîrjan, care evoluează la echipa a doua a lui Arsenal. „Clubul e în discuții cu Arsenal și cu jucătorul, vom vedea”, a declarat „Briliantul”, care nu a dorit să intre în subiectul legat de o posibilă venire a lui Mario Balotelli.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite