Adrian Mutu, entuziasmat de prestaţia lui Moţi contra Stelei: „Aşa ceva nu am mai văzut în fotbal până acum!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Petrolului l-a lăudat pe Cosmin Moţi, fundaşul lui Ludogoreţ, pentru evoluţia sa din finalul confruntării cu Steaua, de la Sofia, care a consfinţit calificarea bulgarilor, în premieră, în grupele Ligii Campionilor.

Finalul partidei de la Sofia, dintre Ludogoreţ şi Steaua, a aruncat campioana României în dezolare, în vreme ce pe bulgari i-a trimis în al nouălea cer. Moţi a fost eroul gazdelor, reuşind să marcheze un gol de la punctul cu var şi apărând alte două execuţii ale steliştilor.

Cum a demonstrat Cosmin Moţi, eroul lui Ludogoreţ, că un penalty nu se parează, ci se ratează

Prestaţia fundaşului român pe postul de portar a fost neaşteptat de inspirată, lucru remarcat şi de Adrian Mutu, care l-a lăudat pe Moţi pe reţelele sociale. "De necrezut!!!! A trecut de la fundaş la portar şi a devenit erou în Bulgaria!! A transformat un penalty şi a apărat alte două. Bine jucat, prietene!!! Incredibil!!! Ce a reuşit Cosmin în seara asta este ceva ce nu am mai văzut în fotbal până acum!!! BRAVO!! Nu sunt bucuros pentru Ludogoreţ, ci doar pentru Cosmin", a scris Mutu pe reţele sociale.

Moţi, devenit portar de ocazie la Ludogoreţ, după eliminarea lui Stoyanov, a fost decisiv la loviturile de departajare, când a marcat un gol şi a apărat două execuţii ale steliştilor Rîpă şi Părvulescu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite