Adio titlu? Manea: „Fără Spăunaru, Varga şi Bălan, Rapidul trage la Europa League”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nae Manea
Nae Manea

După înfrângerea de luni seară de la Vaslui, scor 1-0, tehnicianul echipei de sub podul Grant a declarat că echipa sa nu se mai gândeşte la primul loc şi că va avea greutăţi să prindă un loc de cupe europene.

La capătul unui meci în care Rapidul nu a pus probleme adversarilor, tehnicianul giuleştenilor a părut că a văzut un alt meci.

„Nu meritam să pierdem acest meci. Chiar dacă am dominat, am primit un gol dintr-o fază fixă iar apoi Vasluiul nu a mai avut nicio ocazie. Cele două bare din repriza a doua au venit de la Dumnezeu. Nu le reproşez nimic băieţilor, ei s-au dăruit. Ne-am bătut singuri. Când am jucat prost am învins iar acum păţim invers", a spus Manea, care a avut un răspuns spiritual când a fost întrebat dacă îşi simte scaunul ameninţat.

„De ce să mă simt ameninţat? Este o bombă sub scaun? Vreau să fiu clar. Am venit la Rapid într-un moment în care nu se mai putea la această echipă. Nu îmi este deloc ruşine de ce am făcut. Dacă se consideră că nu este bine, nu este nicio problemă din partea mea. Momentan avem 38 de puncte, nu este nicio tragedie", a mai spus Manea.

Cu toate acestea, tehnicianul Rapidului a dat de înţeles că echipa sa şi-a luat gândul de la titlu.

„Fără Săpunaru, Varga şi Bălan ne rămâne doar să ne gândim la un loc de Europa League, ceea ce e şi aşa foarte greu de obţinut dacă ne uităm la lupta din clasament. Totuşi nu trebuie să ajungem la trei ani consecutivi fără a juca în Europa", a încheiat Manea.

Rapid Bucureşti a pierdut, luni seară, partida disputată în deplasare cu FC Vaslui, scor 1-0, contând pentru etapa a XXIII-a din Liga 1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite