Adevărul Live: Halep şi o „boală“ cronică: înfrângeri cu anonime. Câte astfel de eşecuri a avut în 2015 şi de ce

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a părăsit Australian Open încă din primul tur, fiind învinsă de Shuai Zhang (China, 133 WTA). Din păcate, nu e prima dată când a doua jucătoare a lumii cedează în faţa unei adversare necunoscute.

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul LIVE

Simona Halep era văzută de specialişti în pole-position pentru a câştiga Australian Open 2016, iar publicaţii prestigioase, precum „The Guardian“, chiar au scris că românca e în cel mai oportun moment pentru a o învinge pe Serena Williams, liderul WTA.

Halep a furnizat însă cea mai mare surpriză din turul I, pierzând cu Shuai Zhang, o chinezoaică pe care o spulberase, inclusiv în 2012 (1-6, 1-6 la Indian Wells), înainte de a avea statutul de astăzi în lumea tenisului din postura de ocupanta locului 2 WTA.

Deşi valoarea Simonei Halep şi rezultatele ei de până acum nu pot fi contestate, totuşi, constănţeanca are şi o problemă cronică care îi strică imaginea în ochii fanilor. Vorbim despre eşecurile suferite, periodic, în faţa unor anonime, adică adversare din afara Top 50.

De la ora 14.00, reporterii „Adevărul“, Iulian Anghel şi Amir Kiarash, dar şi specialistul „Click!“ în tenis, Andrei Constantinescu, vor prezenta o analiză amplă în ceea ce priveşte eşecurile repetate suferite de Halep cu adversare mult mai slab cotate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite