Acuze dure la adresa unui sportiv român: „M-a ameninţat că va suge sângele copilului nostru şi a bătut-o crunt pe mama mea timp de patru zile”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La adresa unui mare sportiv român, care părea a făcut cunoscut numele ţării peste hotare, au fost formulate nişte acuze efectiv uluitoare.

Cel în cauză este luptătorul K1, Daniel Ghiţă, medaliat la multe competiţii mondiale, care acum este tîrît într-un scandal fără margini de mama copilui său. Gabriela, fosta sa logodnică, a făcut declaraţii incendiare pentru spynews.ro: „Nu a participat niciodată material la creşterea copilului nici măcar în perioada în care formam un cuplu.  Nicio jucărie nu i-a cumpărat de Crăciun sau de Paşte. Am făcut publică situaţia mea terorizantă, pentru că am tot sperat că se va linişti şi ca ne putem rezuma la relaţia pentru copil şi atât. Doar pentru copil, alt gen de relaţie este doar în imaginaţia lui. Ne-a ameninţat pe mine şi familia mea că ne va omorî, că ne va lăsa în cărucior şi eu mă tem pentru viaţa mea şi a familiei mele. Şi că până nu facem douăzeci de plângeri la poliţie împotriva lui, nu se va lăsa. Eu am tot făcut plângeri, dar mi le-am retras pentru că nu am vrut să îi distrug cartiera. I-am vrut binele şi el n-a făcut altceva decât să mă terorizeze, să mă ameninţe şi să-mi facă zile negre. A bătut-o pe mama timp de patru zile, apoi a venit acasă şi a înjurat-o de faţă cu copilul, timp în care, nimeni din familia mea nu i-a spus nimic. Mi-a luat copilul de picioare şi l-a întors cu capul în jos spunând că ne va suge sângele amândurora şi, la scurt timp după ce am rămas însărcinată, mi-a spus că a grăbit lucrurile tocmai ca sa nu-mi dau seama ce caracter are”. 

Miza acestui scandal este custodia copilului, obţinută de mama sa, în virtutea căreia Ghiţă ar trebui să plătească o pensie alimentară în valoare de 3.000 de pe lună. Sportivul suţine însă că el a fost victima unui interes al Gabrielei faţă de el, fapt ce a declanşat o nouă avalanţă de acuze la adresa lui: "Cred că eu am fost o ţintă materială. Am primit de la părinţii mei cadou o vilă de 400 m pătraţi, într-o zonă rezidenţială, în valoare de 300.000 de , plus alte bunuri după căsătorie, în valoarea de un million de euro. Deci, este lesne de înţeles că eu nu am urmărit niciodată banii lui, pentru că eu am avut întotdeauna tot ce mi-am dorit. Iar prin ordonanţa  preşedinţială, prin care lui i se dă acceptul să ia copilul două săptămâni pe lună, instanţa se pare că nu a urmărit interesul copilului, ci doar interesul lui Daniel Ghiţă. Dar mulţumesc lui Dumnezeu mai sunt şi alte căi de atac. Am făcut recurs şi va fi judecat la Tribunalul Buftea”

image image image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite