A refuzat Dinamo pentru Liga a II-a. Claudiu Niculescu este noul antrenor al echipei Damila Măciuca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudiu Niculescu, Damila Măciuca. FOTO Arhivă personală/Facebook
Claudiu Niculescu, Damila Măciuca. FOTO Arhivă personală/Facebook

După ce a refuzat Dinamo, Claudiu Niculescu a semnat un contract cu Damila Măciuca, echipă care evoluează în eşalonul secund.

Damila Măciuca a trecut la treabă încă din primele zile ale anului 2013. Formaţia de Liga a II-a are un nou antrenor, după ce Erik Lincar  a demisionat din motive personale, iar Claudiu Niculescu i-a luat locul. Fostul atacant dinamovist a venit împreună cu  portarul Florin Matache, care a semnat un contract valabil până în vară.

„Claudiu Niculescu a fost prima noastră opţiune atunci când am început să căutăm un nou antrenor. Este adevărat că am discutat şi cu alţii, precum Ovidiu Stângă, dar în momentul în care Claudiu şi-a dat acordul, am încheiat orice alte contacte Mai ales după ce a refuzat un post la Dinamo, pot spune că, în mare măsură, va veni în Vâlcea“, a declarat preşedintele Damilei, Lucian Munteanu, pentru presa bihoreană.

Obiectivul trasat de oficialii echipei este clasarea în primele patru locuri în acest sezon şi promovarea campionatul viitor. În vârstă de 36 de ani, Claudiu Niculescu va fi secundat de Cornel Dobre, un alt fost jucător din Ştefan cel Mare.

Damila Măciuca este clasată pe poziţia a patra în Serie B2 şi e la opt puncte de ASC Poli Timişoara, ocupanta locului secund şi ultimul care promovează în primul eşalon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite