VIDEO Serialul „Urzeala tronurilor“, în varianta canină: trei căţei din rasa mops au îmbrăcat hainele protagoniştilor

0
0
Căţeii în rolurile Tyrion Lannister, Daenerys Targaryen şi Jon Snow FOTO Phillip Lauer / Barcroft Media
Căţeii în rolurile Tyrion Lannister, Daenerys Targaryen şi Jon Snow FOTO Phillip Lauer / Barcroft Media

Sezonul patru al serialului „Game of Thrones/ Urzeala tronurilor“ s-a încheiat, aşa că pentru a face aşteptarea următorului mai uşoară, blinkbox, un serviciu care face videoclipuri la comandă, a adus un omagiu celui mai îndrăgit serial al momentului, recreând câteva scene importante cu ajutorul unor căţei, scrie „Huffington Post“.

Filmarea are drept protagonişti trei căţei din rasa mops ( o rasă de câini de mici dimensiuni, caracterizaţi de o faţă puternic ridată, bot turtit şi coadă încolăcită - n.r.), Roxy, Blue şi Bono, care joacă versiunile canine ale lui Joffrey Baratheon, Jon Snow, Daenerys Targaryen, dar şi a altor personaje din seria „Urzeala tronurilor“. 

Se pare că proprietarii celor trei patrupede, Phillip Lauer (57 de ani) şi soţia acestuia, Sue (47 de ani), şi-au îmbrăcat animalele de companie asemeni unor personaje celebre din cinema şi televiziune încă de când acestea erau mici. 

Iar atunci când reprezentanţii blinkbox le-au propus ca animalele să fie protagonistele unui filmuleţ, pentru a celebra faptul că serialul va  fi disponibil pe serviciul de streaming Tesco, cei doi nu au stat prea mult pe gândurri şi au profitat din plin de ocazie, scrie revista „Glamour“.

„Sue este un fotograf prosfesionist şi designer şi îi place foarte mult să ne fotografieze căţeii în diverse ipostaze. Atunci când blinkbox ne-a provocat să realizăm un tribut pentru Urzeala tronurilor, nu am putut rezista tentaţiei. Sue a petrecut două săptămâni pentru a crea doar tronul de fier, dar totul a meritat“, a declarat Lauer pentru „Glamour“.

„Căţeii fac astfel de lucruri de când erau pui. Avem un studio amenajat în garaj şi ori de câte ori îi duc acolo se entuziasmează, fără îndoială, întrebându-se ce urmează. Este distractiv pentru ei, chiar dacă uneori iau lucrurile în serios – sunt nişte micuţi profesionişti“, a mai adăugat bărbatul.

Videoclipul este „dovada incontestabilă că mopşii ar trebui să revendice Tronul de Fier“, a titrat site-ul Mashable.com într-o recenzie, în timp ce „Huffington Post“ a reinterpretat lait-motivul serialului: „Vine drăgălăşenia“ (varianta originală este „Vine iarna“ - n.r.).

Showbiz


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri