Zeci de persoane s-au adunat la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase“ pentru a-i aduce un omagiu Stelei Popescu FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de persoane s-au adunat la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase“ pentru a-i aduce un omagiu actriţei Stela Popescu, care a murit joi la vârsta de 81 de ani. Printre cei prezenţi se numără colegi de breaslă, dar şi oameni care au admirat-o pe micile ecrane şi pe marile scene.

Cortegiul a ajuns în jurul orei 14.40, în aplauzele celor peste o sută de oameni stânşi încă de la ora 11.00 în faţa teatrului, mulţi dintre ei cerând poliţiştilor să oprească circulaţia „în semn de respect“, notează agenţia News.ro.

Trupul neînsufleţit al actriţei a fost depus în foaierul Sălii Savoy a Teatrului „Constantin Tănase“, unde admiratorii, prietenii şi colegii i-au adus flori şi şi-au luat rămas bun. 

Între cei prezenţi la Teatrul „Constantin Tănase“ se numără Alexandru Arşinel, prietenul şi partenerul de scenă pentru mai bine de patru decenii al regretatei actriţe, Vasile Muraru, Ştefan Bănică Jr., Emilia Popescu, Gabriel Cotabiţă, Laurenţiu Damian şi Victor Illa.

Afişele spectacolelor teatrului, expuse pe faţada clădirii, au fost înlocuite cu fotografii ale Stelei Popescu. Admiratorii i-au adus flori şi au aprins zeci de candele în faţa clădirii, scrie News.ro.  

Cei care doresc să îi aducă un omagiu o pot face vineri, până la ora 22.00, la Teatrul „Constantin Tănase“, iar sâmbătă, începând cu ora 09.00, până când va fi dusă la capela Mănăstirii Cernica.

Duminică va avea loc înmormântarea la Mănăstirea Cernica. Actriţa va fi îngropată lângă soţul ei, Mihai Maximilian, care a murit în decembrie 1998. 

Stela Popescu a murit din cauza unul accident vascular cerebral masiv şi era decedată de aproximativ 12 ore când a fost găsită, joi, 23 noiembrie, în holul casei sale, au declarat pentru agenţia News.ro surse din Poliţie, care au invocat rezultatele necropsiei. Conform surselor citate, este posibil ca accidentul să se fi produs în urmă cu două-trei zile.

La faţa locului au fost trimise două echipaje SMURD (tip B şi C), însă actriţa era decedată, nemaiputând fi făcute manevre de resuscitare.

Poliţia Capitalei a anunţat că a deschis dosar penal pentru moarte suspectă, conform procedurilor, în condiţiile în care actriţa a fost găsită decedată în locuinţă. Dosarul penal a fost deschis de către Serviciul Omoruri. „Cercetările sunt efectuate de către compartimentul Morţi Suspecte din cadrul Serviciului Omoruri, sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucureşti“, a precizat Poliţia Capitalei.

Surse din rândul anchetatorilor spun că rudele le-au declarat poliţiştilor că actriţa suferea de diabet, fără a fi cunoscută cu alte boli.

Citeşte şi:

Ce este şi cum recunoşti un atac vascular cerebral

Andrei Pleşu: Vot pentru doamna Stela Popescu

 Oana Pellea, despre ultima apariţie a Stelei Popescu: „Mi se pare incredibil că nimeni din sală nu a înţeles că începuse să moară acolo, în faţa lor“ VIDEO

Ce spunea Stela Popescu despre teamă de moarte, într-un interviu acordat pentru Adevărul în 2012

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite