VIDEO Rod Stewart: „Îmi este ruşine de felul în care m-am despărţit de partenere“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rod Stewart şi actuala lui soţie, Penny
Lancaster, mai tânără cu 26 de ani ca artistul. FOTO
Rod Stewart şi actuala lui soţie, Penny Lancaster, mai tânără cu 26 de ani ca artistul. FOTO

Cântăreţul şi compozitorul britanic de 68 de ani îşi lansează un album-fusiune, prin care-şi transpune experienţele personale mai bine decât într-o autobiografie. Cu acest pretext, Rod Stewart îşi aminteşte de femeile şi de iubirile din viaţa sa.

„Mă culcam cu toate femeile cu care aveam ocazia, aşa cum probabil că ar fi făcut majoritatea bărbaţilor în locul meu“, analizează el perioada tinereţii, într-un interviu pentru cotidianul „The Telegraph“. Astăzi, Stewart are opt copii cu cinci femei diferite, dar asta nu denotă decât faptul că este un familist.

„Singurul lucru de care îmi este foarte ruşine este modul în care am pus punct relaţiilor“, spune el. Pot să mă cert cu un amic, dar niciodată cu o femeie, încerc să mă feresc de asta. I-am fost fidel lui Rachel şapte ani şi mi-am petrecut 13 ani cu Penny. Cred că am căutat femeia perfectă, care, bineînţeles că nu există. Mi-am dorit să mă însor, mi-am dorit mai mulţi copii, pentru că, în fond, sunt un om de familie“, se descrie el.

Rod Steward şi-a petrecut patru decenii ca star rock şi alte trei ca părinte, reuşind să-şi transpună aceste experienţe într-o carte autobiografică. Totuşi, nu aceasta îi reflectă în totalitate personalitatea, ci albumul „Time“, pe care îl va lansa luna viitoare. Materialul-compilaţie include melodiile sale celebre din ultimii 15 ani şi a fost creat într-o perioadă în care Stewart nu a crezut că mai poate compune.

   

rod stewart reuters

Artistul, în locul în care se simte cel mai confortabil. FOTO Reuters

„Am crezut că nu mai sunt în stare să compun, din pricina unei stări mentale neproductive, dar, lucrând la autobiografie, am reuşit să mă deschid“, a recunoscut autorul. De-a lungul timpului, melodiile sale au exprimat experienţe reale de viaţă, după cum a fost „Maggie May“, în care a discutat despre cum şi-a pierdut virginitatea în 1961, sau „Sailing“, piesa compusă într-o perioadă sobră a vieţii sale. „Time“ este un dialog, un pretext pentru a-şi transmite energiile creatoare şi emoţiile adiacente.

„Gustul meu muzical a fost întotdeauna vast. Am început cu folk, apoi m-am transferat pe blues şi soul. Mi-am asumat un risc cu toate acestea. La un moment dat, am avut impresia că am comis un suicid rock and roll“, analizează artistul.

„Time“ se vrea a fi albumul cu cea mai intensă tentă rock din istoria sa profesională. „Vreau să cânt din nou cu foştii mei colegi“, se referă el la Ronnie Wood, fondatorul trupei Jeff Beck Group şi chitaristul de la Rolling Stones, şi la trupa britanică Faces. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite