VIDEO La 61 de ani, Sharon Stone a recreat celebra scenă sexy din „Basic Instinct“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa americană Sharon Stone, în vârstă de 61 de ani, a recreat scena cu scaunul din filmul „Basic Instinct“, unul dintre cele mai celebre momente din istoria cinematografiei.

Aflată pe scena unei gale organizate de revista „GQ Men“, Sharon Stone a recreat celebra şi controversata scenă din filmul „Basic Instinct“, în care actriţa îmbrăcată într-o rochie foarte scurtă, a stat picior peste picior în faţa poliţiştilor care o interogau în rolul lui Catherine Tramell şi şi-a lăsat la vedere părţile intime, scrie Fox News.

Îmbrăcată într-o rochie scurtă neagră, strălucitoare şi cu un decolteu adânc în formă de V, Stone se afla pe scenă pentru a primi premiul Femeia Anului din partea GQ Men. 

După ce a acceptat trofeul, Stone s-a aşezat pe scaun picior peste picior şi a început discursul în care a vorbit despre momentul care i-a schimbat viaţa. În acest timp, actriţa i-a îndemnat pe cei din sală să se aşeze picior peste picior.

„Acum mulţi ani, eram în platoul de filmare, iar regizorul meu mi-a spus: «Poţi să-mi dai chiloţii pentru că îi vedem pe imagini şi tu nu ar trebui să porţi lenjerie, dar noi nu vom vedea nimic». Am spus «sigur». Nu ştiam că acest moment îmi va schimba viaţa“, le-a spus actriţa celor prezenţi la eveniment.

La finalul discursului său, Stone a mulţumit pentru premiu şi a încheiat prin a spune că „nu a fost decât o glumă“.

   

Scena din filmul „Basic Instinct“, a cărei protagoniste a fost Sharon Stone, a fost una extrem de controversată după premiera producţiei, iar ulterior a devenit unul dintre cele mai cunoscute momente din cinematografia modernă.

„Basic Instinct“ prezintă un detectiv care investighează uciderea brutală a unui star rock, iar drumul i se interesectează cu cel al unei enigmatice scriitoare, care devine rapid principalul suspect.

Deşi filmul din ’92 s-a bucurat de un succes fenomenal, continuarea din 2006, tot cu Sharon Stone, a fost un mare eşec, cu încasări de doar 38,6 milioane de dolari, deşi a avut un buget de 70 de milioane de dolari.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite