VIDEO Actorul de culoare Jay Pharoah a făcut publică o înregistrare în care este imobilizat cu genunchiul de un poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jay Pharoah Captură video Instagram
Jay Pharoah Captură video Instagram

Comediantul Jay Pharoah a anunţat pe pagina sa de Instagram că el însuşi a fost imobilizat de poliţie similar lui George Floyd, dar a trăit să-şi spună povestea, după ce a fost confundat cu altcineva în timp ce făcea jogging.

El a postat un clip în care a făcut publică şi înregistrarea în care poliţia din Los Angeles îl imobilizează cu genunchiul şi încătuşează. 4 ofiţeri s-au apropiat de el cu armele trase spunându-i să se aşeze pe burtă cu mâinile la vedere. Incidentul s-a petrecut pe 26 aprilie.

Actorul de la „Saturday Night Live“ a spus că un ofiţer şi-a pus piciorul pe gâtul lui. „Nu pentru atât de mult timp ca George Floyd, dar ştiu cum este“. Acesta a precizat că a dus o viaţă protejată şi nu a suferit din cauza discriminării rasiale în copilărie.

Poliţiştii l-au eliberat imediat ce le-a spus să caute pe Google pentru a vedea că fac o mare greşeală, nu este bărbatul pe care îl caută. Ofiţerii aveau descrierea unui bărbat îmbrăcat asemănător.

Pharoah a refăcut scena din înregistare şi a spus că el însuşi putea fi în locul lui Ahmaud Arbery (care a murit în timpul unei urmăriri de către doi poliţişti) sau George Floyd, dar că a trăit şi îşi poate spune povestea. Poliţia din Los Angeles a declarat că investighează incidentul.

„Noi ca ţară nu mai putem respira. Suntem obosiţi, ne-am săturat şi ne-a ajuns. Nu pot respira“, a spus el.

Cel puţin 20 de oraşe americane au interzis sau vor să interzică imobilizarea gâtului în timpul arestării, între care Los Angeles, Philadelphia, Phoenix, Sacramento, San Diego, Miami, Chicago şi New York City.
 

        View this post on Instagram                   Proud to have collabed w/ so many influencers on this one, @theonlycarey thank you for allowing me to express my situation w/ temperance. #blacklivesmatter #BlackFilter #jaypharoah #blackandproud A post shared by Jay Pharoah (@jaypharoah) on Jun 12, 2020 at 7:19am PDT
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite