Viaţă de piţipoancă: Andreea Mantea, un „iepuraş“ cu ambiţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 23 de ani, aceasta a pozat într-o revistă pentru bărbaţi şi a fost protagonista unui accident vestimentar la „Dansez pentru tine“. Până şi francezii s-au lăsat cuceriţi de nurii româncei, care a devenit recent imaginea unei mărci de lenjerie intimă.

„Dacă vrei să faci ceva, să ai o carieră, trebuie să ai ambiţie. Există multe fete care au pozat în «Playboy» şi care nu au rezolvat nimic". Aceasta era declaraţia Andreei Mantea în toamna lui 2009, la aniversarea revistei.

Mai citeşte şi:

VIDEO Trei milioane de români s-au uitat la sânul lui Mantea

Cu toate că apelativele „model" şi „vedetă" i se aplică foarte des, despre Andreea Mantea nu se poate spune că a făcut carieră în vreun domeniu, ci că s-a afirmat folosindu-şi sânii şi fundul. O participare la o emisiune TV, o apariţie într-un pictorial sau o şedinţă foto îi asigură însă vizibilitatea de care are nevoie. Viaţa ei decurge aproape ca cea a unui om obişnuit.

„Fiecare zi e diferită pentru mine, nu am o rutină. Mă trezesc la ore diferite, câteodată la 6.00, câteodată la 7.00 şi mai rar la 10.00. Singurul lucru care se repetă în fiecare zi este că dimineaţa şi seara dau de mâncare la câini. Cum stau la curte, au tot ce le trebuie, aşa că nu e nevoie să-i şi plimb", mărturiseşte aceasta.

Cariera ei în showbiz-ul autohton a început în 2006, într-un colţ din pagina 5 a unui tabloid. A urmat pasul natural - participarea la concursul Miss Playboy, la care nu a ieşit învingătoare, în ciuda măsurilor de 91-60-90.

S-a mulţumit însă cu un pictorial fierbinte în paginile revistei şi a primit eticheta de „Angelina Jolie a României".

Aleasa lui Hefner

Hugh Hefner însuşi a ales-o pe brunetă pentru a poza în calendarul din 2009 al faimoasei reviste „Playboy". Celebritatea i-a adus Andreei un post de Cupidon şi bruneta a devenit asistenta lui Mircea Radu la „Din dragoste". Dar povestea de iubire cu Antena 1 s-a încheiat odată cu desfiinţarea emisiunii.

În toamna trecută, Andreea a încercat să-şi demonstreze şi talentele de dansatoare, la show-ul Pro TV „Dansez pentru tine". Dar prestaţia ei a fost eclipsată de un sân „buclucaş", care a ieşit din maieu în timpul unui dans.

În ultima vreme, însă, popularitatea îi face din nou cu ochiul. O şedinţă foto pentru o marcă de lenjerie intimă a atras atenţia jurnaliştilor francezi de la site-ul purepeople.com, care au numit-o „micuţa bombă sexy din Carpaţi".

Comentariu:Lipsă de idei

Alin Gălăţescu
analist de modă

Analistul de modă Alin Gălăţescu are câteva critici la adresa imaginii fostului iepuraş Playboy. „Andreea are o problemă cu înălţimea şi o alta cu sânii, care sunt prea mari. Uneori le rezolvă, de cele mai multe ori nu prea. Când nu este clasică, din lipsă de idei, se vede că nu are o cultură estetică", comentează Gălăţescu.

"Andreea Mantea este varianta porno a Andreei Marin. S-a afirmat folosindu-şi sânii şi fundul."
Robert Gherghe
27 de ani

"E un exemplu perfect de promovare a nonvalorilor. Nici nu-nţeleg cum a devenit faimoasă."
Dragoş Răduţ
29 de ani

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite