Vedetele despre moartea lui Whitney Houston: "O zi tristă pentru fanii muzicii". "Whitney Houston, o adevărată regină"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moartea cântăreţei americane Whitney Houston, care a murit sâmbătă la vârsta de 48 de ani, a stârnit un val de reacţii din partea celor care au cunoscut-o. Aceşti şi-au scris durerea pe reţelele de socializare.

Mariah Carey: "Am inima frântă şi ochii în lacrimi la auzul veştii şocante a morţii prietenei mele, incredibila doamnă Whitney Houston. Condoleanţe familiei şi milioanelor de fani din întreaga lume. Nu o vom uita niciodată. A fost una dintre marile voci şi graţii ale muzicii internaţionale"

Nick Cannon, soţul Mariah Carey: "Să fii absent din trup înseamnă să fii prezent la Dumnezeu. RIP Whitney Houston, o adevărată regină"

Justin Bieber: "Am auzit acum la ştiri. O nebunie. Una dintre cele mai MARI VOCI din industria muzicală ne-a părăsit. RIP Whitney Houston. Rugăciunile mele se alătură familiei şi prietenilor. Sunt trist de această veste..."

Aretha Franklin: "nici nu pot să mai merg. E atât de uimitor și de necrezut. Nu îmi venea să cred că citeam așa ceva la televizor. Sunt alături de Cissy, de fiica saşi de Bobby"

Jennifer Lopez: "O mare pierdere. Una dintre cele mai bune voci din toate timpurile. Mă rog pentru familia ei...RIP Whitney"

Timbaland: "RIP 2 divp legendară, mamă și prietena Whitney Houston. Una dintre cele mai bune voci din toate timpurile, o să ne fie for de ea. R.I.P Whitney Houston"

Pink: "Whitney era motivul pentru care mulți dintre noi făceam ceea ce făceam. Câteva momente furate e tot ceea ce avem"

Russell Simmons: "Profund îndurerat de moartea lui Whitney Houston...Odihneşte-te în pace!"

Elizabeth Bank: "Wow. RIP Whitney Houston. Am crescut cu ea. A contribuit cu multe melodii la petrecerile mele de la 12 ani"

Dwyane Wade: "RIP unei legende. O zi tristă pentru fanii muzicii. Moartea lui Whitney Houston ar trebui celebrată prin muzica ei"

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri