Vedete care au recunoscut că au avut probleme cu infertilitatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Celine Dion a recurs la proceduri de fertilizare in vitro. Foto: Shutterstock
Celine Dion a recurs la proceduri de fertilizare in vitro. Foto: Shutterstock

Când pierzi o sarcină sau când nu reuşeşti să rămâi gravidă ţi se pare că numai tu te lupţi cu suferinţa ta. Problemele legate de infertilitate pot afecta pe oricine, inclusiv vedetele.

Celine Dion

Cunoscuta artistă avea 33 de ani când a fost supusă unei proceduri de fertilizare in vitro. Ea şi fostul soţ, René Angélil nu puteau avea copii din cauza unor probleme de fertilitate legate de cantitatea de spermatozoizi ale partenerului vedetei. După o singură încercare, Celine a născut pe fiul lor, René-Charles, în anul 2001. N-a mai fost la fel de norocoasă când a recurs la aceeaşi procedură pentru a avea un al doilea copil. A suferit o pierdere de sarcină după nu mai puţin de 6 fertilizări neizbutite. Nu s-a dat bătută şi a reuşit să se bucure de doi băieţei gemeni, Eddy şi Nelson, pe care i-a avut în anul 2010.

Michelle Obama

În cartea pe care a publicat-o recent cu titlul „Povestea mea‟, Michelle Obama, soţia fostului preşedinte SUA, a explicat că a avut probleme legate de fertilitate atunci când a încercat să rămână însărcinată prima oară. „Am simţit totul ca pe un eşec, pentru că n-am ştiut că pierderile de sarcină pot fi atât de frecvente. Nu se vorbeşte despre ele‟, a declarat Michelle Obama într-un interviu. „Ne ducem durerea singure, crezând că suntem neputincioase. Cred că este cel mai rău lucru pe care ni-l face noi femeile, să nu împărtăşim adevărul despre corpurile noastre şi despre modul în care funcţionează acestea‟, a adăugat ea. Fosta primă doamnă a reuşit să aducă pe lume două fetiţe, pe Malia şi Sasha, în anii 1998, respectiv 2001.

Află de pe clickpentrufemei.ro care sunt alte vedete care au avut probleme legate de infertilitate.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite