Surpriză uriașă pentru clienții unui food truck din Londra. Prințul William i-a servit cu burgeri VIDEO

0
Publicat:

Prințul William a servit burgeri la o furgonetă din sudul Londrei, spre uimirea generală a clienților veniți să consume deliciosul preparat. Moștenitorul tronului britanic a făcut echipă cu fondatorii canalului de YouTube Sorted Food, care analizează gadgeturi de bucătărie şi împărtășesc rețete.

  „Imediat”, a spus prinţul în timp ce servea burgerii clienţilor uimiţi. „Bună dimineaţa tuturor, bine preparaţi, gata de servire”.În înregistrarea video publicată duminică, prințul William a servit „Earthshot Burgers” pentru a evidenţia munca depusă de câştigătorii de anul trecut ai premiului său anual Earthshot, pe care l-a creat pentru a ajuta la dezvoltarea de soluţii la problemele majore de mediu, scrie Reuters, citată de DIGI 24.

Prințul William a servit burgeri dintr-o furgonetă FOTO Captură video
Prințul William a servit burgeri dintr-o furgonetă FOTO Captură video

Pentru acest eveniment, prințul William a lucrat alături de fondatorii canalului de YouTube Sorted Food, care analizează gadgeturi de bucătărie şi împărtășesc reţete. Scopul lor a fost acela de a crește profilul şi activitatea celor trei câştigători de anul trecut ai premiului Earthshot.

Aşadar, cutia din care veţi mânca este făcută de o companie numită Notpla şi nu este vorba de plastic, ci de un înveliş de alge marine”, le-a spus prinţul clienţilor de la furgoneta de burgeri. „Ingredientele din interiorul burgerului sunt cultivate într-o seră din India de o companie numită Kheyti şi, nu în ultimul rând, modul în care le gătim a fost făcut pe ceva numit Mukuru Clean Stoves, iar acesta este conceput de o doamnă din Kenya care a venit cu acest concept pentru a reduce poluarea aerului”.

Prințul William, „dezamăgit” de ce se întâmplă întotdeauna când se fotografiază lângă Kate Middleton

Prințul William a fost votat recent cel mai popular membru al familiei regale britanice. Însă el se simte ușor amenințat de imaginea fără de cusur a soției sale, Prințesa Catherine, dar găsește putere pentru a face haz de necaz.

Prințul de Wales este încântat de simpatia de care se bucură soția sa, Kate Middleton, însă uneori se simte stingherit de atâta atenție acordată mai degrabă ei”, subliniază un expert regal, potrivit cotidianului Express. Mai mulți specialiști regali constată pentru sursa citată că adeseori Prințul William pălește public când se afișează cu Kate Middleton.

Iar un lucru foarte delicat cu siguranță că îi provoacă moștenitorului tronului britanic o senzație profundă de dezamăgire, căci nu o dată se întâmplă ca în fotografiile în care apar cei doi soți, focusul să se afle pe Prințesa de Wales și, mai grav, când William este decupat din imagini, ca să rămână doar Kate Middleton.

Toate aceste situații sunt pe de o parte amuzante, pe de altă parte delicate, dacă le privești din punctul de vedere al unui viitor monarh. Situația nu este deloc unică și prin aceeași devalorizare publică a trecut și Charles, pe vremea când era soțul Prințesei Diana. Lângă Diana, orice altă persoană pălea.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite