Ştefan Stan "zboară printre nori"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Stan
Ştefan Stan

Ştefan Stan, prima "Voce a României", şi-a lansat cel de-al treilea single din carieră, "Zbor prin nori", în timpul unui concert live susţinut vineri, pe terasa unui centru comercial din Capitală.

"Versurile mă reprezintă şi, cu siguranţă, vor reprezenta un motto pentru mulţi dintre cei care mă ascultă. "Zbor prin nori" este un amalgam de sentimente şi de dorinţe, de fericiri şi de trăiri. Este o poveste care vreau să ajungă în inimile tuturor. Reacţia fanilor a fost pe măsură şi sunt sigur că de acum zborul nu va fi doar al meu. Fiecare îşi va crea o poveste a zborului în lumea lui", a declarat Ştefan Stan la încheierea concertului.

Timp de mai bine de două ore, artistul şi-a încântat fanii, dar mai ales fanele, cu o suită de melodii, printre care şi cunoscutele "You Give Me Love" şi "Ea nu mai vine". De asemenea, cântăreţul a interpretat în manieră personală câteva piese consacrate.

"Concertul de vineri a fost o reîntâlnire extrem de plăcută cu fanii mei şi cu toţi cei care mă susţin. Ca de fiecare dată, le mulţumesc pentru că sunt alaturi de mine. Acum intrăm din nou în studio pentru că alături de echipa mea pregătesc multe lucruri pentru viitorul apropiat", a mai spus Ştefan.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite