Spre surprinderea călătorilor, regii Spaniei, Felipe şi Letizia, au mers cu autobuzul prin Madrid şi au stat de vorbă cu oamenii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO EPA-EFE
FOTO EPA-EFE

Regii Spaniei, Felipe al VI-lea şi Letizia, au urcat luni dimineaţă într-un autobuz din Madrid şi au parcurs o parte din traseu alături de alţi călători, cu care au stat de vorbă şi au făcut poze.

Regele Filipe care obişnuieşte să se deplaseze cu maşina sau cu avionul oficial, a mărturisit că este pentru prima dată când urcă într-un autobuz urban, în timp ce Letizia a rememorat vremurile când era studentă la Madrid şi când se deplasa cu mijloacele de transport în comun, potrivit Agerpres. 

Cei doi au urcat într-o staţie din centrul Madridului pentru a merge la un eveniment oficial, însoţiţi şi de alte oficialităţi, mai precis primarul Madridului, Jose Luis Mariínez-Almeida, şi de titulara Transporturilor, Raquel Sánchez.

„Oamenii erau total surprinşi de prezenţa regilor, însă apoi se relaxau şi începeau să discute cu ei şi să-şi facă poze”, a declarat presei primarul capitalei Martinez-Almeida. Pe durata traseului, primarul i-a informat pe regi că flota este formată din peste 2.000 de vehicule electrice. „2.096, mai exact”, a precizat don Felipe.

La capătul traseului, călătorii au coborât, însă regii şi-au continuat drumul până la unul dintre sediile companiei municipale de transport EMT (Empresa Municipal de Transportes de Madrid) unde au participat la sărbătorirea a 75 de ani de la înfiinţarea acestei companii de stat.

La final, angajaţii companiei i-au ovaţionat pe regele Felipe şi pe soţia sa Letizia şi au făcut împreună o fotografie de grup.

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri