Soția lui Bruce Willis, diagnosticat cu demență, mesaj pentru paparazzi: „Nu țipați la el” VIDEO

0
Publicat:

Heming Willis a publicat un videoclip pe Instagram, în care povestește un incident în care actorul a fost hărțuit de fotografi.

Bruce Willis și Heming Willis
Bruce Willis și Heming Willis

Heming Willis, soţia lui Bruce Willis, actorul de 67 de ani diagnosticat recent cu demenţă, a transmis un mesaj pe Instagram dedicat paparazzilor care-i urmăresc soțul.

Bruce Willis a avut recent o apariție publică la o cafenea în Santa Monica, fiind vânat de fotografi.

„Dacă eşti o persoană care are grijă de cineva cu demenţă, ştii cât de dificil şi stresant poate fi să scoţi pe cineva în lume şi să-l conduci în siguranţă, chiar şi doar pentru a bea o ceaşcă de cafea. Este clar că mai este nevoie de multă educaţie. Aşa că acesta se adresează fotografilor şi cameramanilor care încearcă să obţină acele exclusivităţi despre soţul meu. Rămâneţi în spaţiul vostru. Vă rog să nu țipați la soţul meu, întrebându-l cum se simte. Nu faceţi asta! Lăsaţi-i spaţiu. Permiteţi familiei noastre sau oricui este cu el în acea zi să-l poată duce din punctul A în punctul B în siguranţă", este mesajul soției actorului.

Boala actorului american Bruce Willis s-a agravat, acesta suferind în prezent de o formă de demenţă incurabilă, potrivit unui nou diagnostic medical, care a fost anunţat de familia sa.

Actorul în vârstă de 67 de ani a suferit iniţial de afazie, o tulburare de limbaj cauzată de leziuni cerebrale. Dar de anul trecut, "boala lui Bruce a progresat şi avem acum un diagnostic mai precis: demenţă frontotemporală", au explicat apropiaţii săi într-un comunicat.

Din păcate, dificultăţile de comunicare sunt doar un simptom al bolii cu care se confruntă Bruce", a explicat familia, spunând că "se simte împăcată că are în sfârşit un diagnostic clar". Degenerescenţa frontotemporală (FTD) este o boala neurodegenerativă, înrudită cu boala Alzheimer. Persoanele cu DFT pot avea probleme de memorie, modificări de comportament sau dificultăţi de vorbire sau de mişcare.

În prezent, nu există niciun tratament pentru această boală, o realitate care sperăm să se schimbe în anii următori", a subliniat familia.

VedetePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite