Selena Gomez, ameninţată cu moartea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Selena Gomez
Selena Gomez

Adolescenţii din toată lumea o idolatrizează, Justin Bieber o iubeşte, iar un psihopat, mânat de o voce imaginară, vrea s-o omoare. Selena Gomez (19 ani) are toate motivele să fie speriată.

Potrivit „bravo.de", poliţia a luat în serios ameninţarea cântăreţei cu moartea, după ce „stalker-ul" în vârstă de 46 de ani şi-a anunţat psihiatrul că Dumnezeu i-ar fi cerut s-o ucidă pe Selena. Drept urmare, poliţia a dispus întărirea pazei şi protecţiei artistei.
Pe portalul „TMZ.com", bărbatul apare cu antecedente de hărţuire. Într-una dintre şedinţele de terapie la care merge din cauza unei boli psihice, el i-ar fi spus medicului psihiatru că a mers deja de trei ori din Chicago la Los Angeles pentru a o întâlni pe Selena. Mai mult decât atât, el ar fi povestit mai multor persoane cum Dumnezeu l-a îndemnat s-o ucidă pe cântăreaţă.
Răvăşită, vedeta se teme de o confruntare cu acest personaj. Pe lângă numărul mai mare de bodyguarzi care se ocupă de protecţia ei, Selena se bucură şi de sprijinul fanilor săi, care au postat pe Twitter cuvinte de încurajare - „We protect Selena" (rom.: Noi o apărăm pe Selena).

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite