Selena Gomez a mărturisit că a fost abuzată emoţional de Justin Bieber: „A fost foarte dificil şi mă bucur că s-a terminat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Selena Gomez şi Justin Bieber au fost împreună 7 ani FOTO Guliver/Getty Images
Selena Gomez şi Justin Bieber au fost împreună 7 ani FOTO Guliver/Getty Images

Cântăreaţa Selena Gomez (27 de ani) a mărturisit că a fost victima unui abuz emoţional în relaţia cu Justin Bieber (25 de ani) pe care a descris-o drept „toxică“.

Selena Gomez a vorbit într-un interviu pentru NPR despre relaţia „toxică“ pe care a avut-o cu artistul Justin Bieber. Cântăreaţa a mărturisit că a fost abuzată emoţional.

Bieber şi Selena Gomez au avut o relaţie timp de şapte ani, în perioada 2011-2018.  

„M-am simţit cu adevărat o victimă a unui anumit tip de abuz în timpul relaţiei“, a spus cântăreaţa.

Întrebată de reporter dacă se referă la abuzul emoţional, cântăreaţa a confirmat. „Da, am fost abuzată emoţional şi a trebuit, ca adult, să găsesc o modalitate de a înţelege acest lucru. Nu-mi doresc să vorbesc toată viaţa despre asta, dar sunt mândră de faptul că acum mă simt mai puternică ca niciodată şi că am găsit o modalitate de a depăşi această traumă“, a adăugat artista, potrivit Daily Mail. 

Vorbind despre piesa „Lose You To Love Me“, Selena Gomez a mărturisit că versurile sunt despre relaţia tumultoasă pe care a avut-o cu Justin Bieber.  

„Sunt foarte mândră de această piesă. Am simţit că relaţia noastră nu s-a încheiat decent, şi am acceptat asta, dar aveam nevoie de o modalitate prin care să pot spune nişte lucruri pe care simţeam că trebuie să le spun. Nu e un cântec despre ură. Este un cântec care spune că am avut ceva frumos şi că nu voi nega niciodată asta“, a spus Selena Gomez. „A fost foarte dificil şi mă bucur că s-a terminat“, a adăugat ea. 

Justin Bieber este căsătorit în prezent cu modelul Hailey Baldwin. 

De altfel, artistul mărturisea, într-o serie de postări pe Instagram, despre lupta sa cu dependenţa de droguri, dar şi despre faptul că „a fost abuziv în toate relaţiie sale anterioare“. „Am fost nerespectuos cu femeile“, mărturisea Bieber. 

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri