Scarlett Johansson a născut o fetiţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scarlett Johansson  a născut la 29 de ani FOTO Arhiva Adevărul
Scarlett Johansson  a născut la 29 de ani FOTO Arhiva Adevărul

Scarlett Johansson a devenit mamă pentru prima oară. Actriţa americană a născut ieri, 4 septembrie, o fetiţă, relatează „Associated Press“.

Purtătorul de cuvânt al actriţei, în vârstă de 29 de ani, a confirmat, pentru „Associtated Press“, că Scarlett Johansson şi logodnicul său, jurnalistul francez Romain Dauriac, au devenit părinţi. Fetiţa, botezată Rose, este primul copil al cuplului.

Potrivit unei surse, citate de „Associated Press“, atât mama, cât şi noul-născut se află într-o stare bună, însă cuplul îşi doreşte intimitate. Johansson şi Dauriac sunt adepţii politicii „fără copii“ -  o încercare a vedetelor de la Hollywood de a-şi ţine fii şi fiicele departe de ochii lumii.

Ryan Reynolds, de care a divorţat în 2011.

Scarlett Johansson şi-a făcut debutul pe marile ecrane în comedia americană „North/ Părinţi Ideali“, regizată de Rob Reiner. A fost nominalizată de patru ori la premiile Globul de Aur pentru rolurile din „Lost in Translation/ Rătăciţi printre cuvinte“ (2003), „Girl with a Pearl Earring/ Fata cu cercel de perlă“ (2003), „A Love Song for Bobby Long/ Cântec de Iubire“ (2004) şi „Match Point“ (2005). Alte roluri importante ale actriţei americane, care s-a stabilit de curând la Paris, au inclus filmele „Vicky Cristina Barcelona“ (2008), „ThePrestige/ Prestigiul“ (2006),  „Iron Man 2/ Omul de oţel 2“  (2010), „He’s Just Not That Into You/ Despre bărbaţi şi nu numai…“ (2009), „The Avangers/ Răzbunătorii“, „Lucy“ (2014).

Considerată un sex-simbol modern, Scarlett Johansson a fost desemnată de revista„Esquire“, în 2006 şi în 2013, Cea mai sexy femeie în viaţă, devenind singura reprezentantă a sexului frumos care a obţinut acest titlu de două ori. În 2007, revista pentru bărbaţi „Playboy“ i-a acordat titlul de Cea mai sexy celebritate.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite