Revoluţie cu Manu Chao

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După show-ul susţinut la B'Estfest în urmă cu trei ani, Manu Chao (foto) a revenit la Bucureşti să susţină proiectul „La Ventura". Sâmbătă seară, Sala Palatului a devenit neîncăpătoare pentru miile de fani porniţi, asemenea unor revoluţionari adevăraţi, să se dezlănţuie pe tot parcursul show-ului.

Evenimentul a debutat în jurul orei 20.00 cu un show acustic marca Madame Hooligan, pe ritmuri de alternative rock şi neo-grunge, cu influenţe balcanice, cu un Radu Almăşan (fostul solist de la Bosquito) schimbat substanţial în urma experienţei numită America. Un recital care a încălzit publicul nerăbdător pentru marea „revoluţie" ce a pornit de la primele acorduri  de la Manu Chao.

Piese precum „Romerito Verde", „Bobby Marley", „Bienvenida a Tijuana", „A Cosa" au transformat Sala Palatului într-un ring imens de Vama Veche, cei prezenţi cântând, dansând şi aplaudând frenetic timp de două ore. Conexiunea extraordinară creată între Manu şi spectatori i-a făcut pe artişti să declare în culise că au fost impresionaţi de entuziasmul şi energia publicului şi că-şi doresc să revină în România cât de curând.

Organizat de Emagic şi susţinut de Grolsch, concertul Manu Chao „La Ventura" de la Bucureşti a făcut parte din April Balkan Tour 2011, turneu ce a inclus 10 show-uri în nouă oraşe, toate acestea fiind sold-out. Turneul se va încheia mâine, în Istanbul. 

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite