Revanşa australiencei! Nicole Kidman: „Mi-am dorit să preiau controlul destinului meu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
nicole kidman globurile de aur 2018 foto guliver/getty images

A câştigat Oscarul pentru rolul din The Hours şi şi-a croit aura de actriţă talentată, dar asta a fost acum 18 ani! De atunci, Nicole a trecut printr-un declin dureros al carierei, dar şi prin suferinţe personale. Toate aceste poveşti le mărturiseşte acum, de pe culmile revenirii spectaculoase.

Nicole trăieşte perioada de aur. Australianca demon­strează că a învins barierele rigide de altădată ale Hol­lywood-ului care trecea pe tuşă femeile după o anumită vârstă. Nicole Kidman este femeia care, la 53 de ani, deţine recordurile de audienţă la HBO.

Şi este ea singură pe acest culoar, s-a luptat ea cu ea. Episodul final din 2019 al serialului Big Little Lies (care i-a adus premiile Emmy, SAG şi Globul de Aur) a fost un record - dobo­rât, acum, cu ultimul episod din miniseria The Undoing, care a strâns simultan pe platformă peste 3 milioane de telespectatori.

Vremurile s-au schimbat şi ea este printre cele care au condus schimbarea. Iar asta înseamnă că şi-a luat cariera şi în propriile mâini, fiind produ­cător executiv atât pentru Big Little Lies, cât şi pentru The Undoing.

Citeşte continuarea aici!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite