Pussycat Dolls se reinventează

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pussycat Dolls, pe vremea când formau un grup
Pussycat Dolls, pe vremea când formau un grup

Trupa americană Pussycat Dolls revine în muzică după despărţirea din 2009 de solista Nicole Scherzinger, potrivit billboard.com.

Fondatoarea şi coregraful trupei Pussycat Dolls, Robin Antin, a vorbit duminică, 6 noiembrie, despre relansarea formaţiei de sex feminin, alcătuită din şase fete, într-o nouă formulă, sub numele de „Fierce".

Robin Antin a declarat: „Este oficial că vom crea un nou grup Pussycat Dolls. Motivul pentru care nu pot vorbi despre acesta, este din cauza contractelor".

Antin a povestit că a fost nevoită să reia în calcul reinventarea Pussycat Dolls, după scandalul iscat în urmă cu doi ani. Atunci, celelalte membre ale grupului s-au plâns de mediatizarea excesivă a solistei Nicole Scherzinger, în defavoarea trupei.

Componentele noului grup n-au fost alese oficial, însă există speculaţii cum că una dintre cele şase membre ale noii formaţii ar putea fi Lauren Bennett, al cărei hit „Party Rock Anthem" a ocupat pentru o lungă perioadă de timp, locul 1 în topurile de specialiate.

În final, Antin a mai adăugat că formula de şase nu este definitivă şi că „numărul fetelor s-ar putea schimba".

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite