Problemele de sănătate ale lui Amy Schumer continuă. Ea a dezvăluit că suferă de sindromul Cushing

0
Publicat:

Amy Schumer vorbeşte din nou despre problemele sale de sănătate. După ce în 2020 a anunţat în  că are boala Lyme, iată că acum actriţa se confruntă cu sindromul Cushing, potrivit BBC.

Amy Schumer a fost criticată de fani pentru cum arată, foto Profimedia
Amy Schumer a fost criticată de fani pentru cum arată, foto Profimedia

Mărturisirile ei vin ca urmare a mai multor critici pe care le-a primit în mediul virtual de la fani şi nu numai, care îi atrăgeau atenţia că arată cam „umflată” în ultima perioadă.

Schumer a fost invitată la posturi americane de televiziune pentru a vorbi despre cel de-al doilea sezon al sitcomului „Life And Beth”, pe care l-a scris, regizat şi în care joacă. În cadrul turneului de promovare, actriţa, care a mai jucat în serialul de comedie „Inside Amy Schumer”, precum şi în lungmetrajele „Trainwreck” (2015) şi „I Feel Pretty” (2018), a mai fost prezentă şi în emisiunile „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon” şi „The View”. Ulterior, ea a fost asaltată de un şuvoi de glume despre faţa ei, precum şi de speculaţii medicale şi comentarii de susţinere.

În răspunsul oferit iniţial, Schumer a spus că schimbarea de înfăţişarea este cauzată de endometrioză. Diagnosticul de sindrom Cushing, pe care actriţa l-a primit ulterior, a făcut-o să se simtă „renăscută”, a precizat actriţa.

De asemenea, ea a precizat că toate comentariile negative referitoare la aspectul său, în realitate i-au fost de un real folos. „În afara temerilor referitoare la sănătate, a trebuit să fiu şi în faţa camerei de luat vederi şi să fac internetul «să zornăie». Dar slavă Domnului că s-a întâmplat aşa” Pentru că aşa mi-am dat seama că ceva e în neregulă”, a spus actriţa care a fost una din gazdele galei Oscar în 2022.

Sindromul Cushing, cu care a fost diagnosticată Amy Schumer, este cauzat de o acumularea în exces în organism a hormonului cortizol, aşa-numitul „hormon al stresului” şi concentraţia acestuia rămâne ridicată pe perioade mai lungi. Cel mai adesea afectează persoanele care iau steroizi.

„Există câteva tipuri de Cushing. Unele pot fi fatale, necesită operaţie pe creier sau îndepărtarea glandelor suprarenale. (...) Eu am acel fel de sindrom care va dispărea de la sine şi sunt sănătoasă, ceea ce este cea mai mare veste imaginabilă” - a precizat actriţa pentru newsletter-ul News Not Noise.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite