Prinţul Harry a înregistrat o introducere specială pentru un episod al serialului pentru copii „Thomas the Tank Engine“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prinţul Harry FOTO news.ro
Prinţul Harry FOTO news.ro

Prinţul Harry a înregistrat o introducere specială pentru un episod aniversar al serialului pentru copii „Locomotiva Thomas şi prietenii săi/ Thomas the Tank Engine“, care va fi lansat în SUA de Netflix pe 1 mai şi în ziua următoare, pe Channel 5, în Marea Britanie.

Prinţul Harry prezintă episodul „Thomas and Friends: The Royal Engine“, în povestea căruia sunt prezenţi tatăl şi bunica lui, prinţul Charles şi regina Elizabeth II, ca personaje animate.

Acţiunea episodului de 22 de minute are loc în perioada în care Prinţul de Wales era copil. Locomotiva prietenoasă îl duce pe Sir Topham Hatt, controlorul cărilor ferate, la Palatul Buckingham pentru a primi o distincţie.

Actriţa Rosamund Pike („Gone Girl“, „State of the Union“) este, de asemenea, invitat special al episodului. Ea îşi împrumută vocea Ducesei de Loughborough, o nouă locomotivă.

În introducerea înregistrată în luna ianuarie - înainte ca prinţul Harry să părăsească Marea Britanie împreună cu familia -, el stă pe un scaun, citind dintr-o carte despre aventurile trenului. 

„«Thomas the Tank Engine» a fost o figură reconfortantă şi obişnuită pentru atât de multe familii în ultimii 75 de ani - distrând, educând şi inspirând copiii legat de chestiuni importante prin poveşti palpitante şi personaje captivante. Şi eu am amintiri dragi crescând cu «Thomas & Friends» şi fiind dus în locuri noi prin aventurile lui“, a spus prinţul Harry, citat de Variety.

Prima carte din seria „The Railway“, scrisă de Wilbert Awdry, a apărut în urmă cu 75 de ani. Iniţial, a fost creată ca poveste pentru fiul lui, Christopher, în timp ce era bolnav de pojar. De atunci, au fost lansate alte 41 de volume. 

Serialul a fost lansat la începutul anilor 1980. „Thomas & Friends“, deţinut de Mattel, este difuzat acum în peste 160 de ţări.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite