Povestea de dragoste dintre Victoria şi David Beckham. Ce mesaje au postat cu ocazia aniversării a 20 de ani de căsnicie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
David şi Victoria Beckham FOTO Guliver/Getty Images
David şi Victoria Beckham FOTO Guliver/Getty Images

Fostul fotbalist englez David Beckham (44 de ani) şi  soţia lui, designerul de modă britanic Victoria Beckham (45 de ani) au celebrat 20 de ani de la căsătorie, moment pe care l-au marcat prin mesaje de dragoste postate în mediul online, alături de fotografii.

David şi Victoria Beckham s-au căsătorit în 1999, după doi ani de relaţie. Cei doi au patru copii, pe Brooklyn (19 ani), Romeo (16 ani), Cruz (14 ani) şi pe Harper (7 ani), iar relaţia dintre fostul fotbalist de la Manchester United şi fosta componentă a trupei Spice Girls pare un exemplu de căsnicie perfectă.

Cu prilejul celor 20 de ani de căsnicie, împliniţi pe 4 iulie 2019, cei doi au postat câte un mesaj pe Instagram, alături de fotografii, dar şi-au oferit şi un tur privat la Palatul Versailles, scrie USA Today

„Wow, 20 de ani, uite ce am creat împreună! Te iubesc atât de mult“, este textul scris de David, care a însoţit câteva fotografii cu ei tineri, din parcursul celor 20 de ani, dar şi cu copiii lor.

        View this post on Instagram                   WOW 20 years , look what we created ♥️ Love you so much ♥️ @victoriabeckham @brooklynbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #HarperSeven ♥️ A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Jul 4, 2019 at 12:41am PDT

La rândul ei, Victoria a postat, pe contul ei de Instagram, un mesaj care marchează aniversarea şi un video care conţine un colaj de fotografii surprinse în ziua nunţii lor, dar şi în mai multe momente ale vieţii lor: „20 de ani astăzi. Te iubesc atât de mult!“. 

        View this post on Instagram                   20 years today. I love you so much xxxxx Kisses x @davidbeckham A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Jul 4, 2019 at 12:19am PDT

În cadrul turului privat de la Palatul Versailles, Victoria a îmbrăcat o rochie midi, albă, stil capă, cu decolteu în V, la care a asortat o pereche de pantofi stiletto orange şi o poşetă roşie, în timp ce soţul ei a optat pentru un costum negru, cămaşă albă şi cravată. 

        View this post on Instagram                   Most amazing visit to Le Château de Versailles on a very special day.. Thank you to everyone for making it so memorable @chateauversailles One of the most beautiful places I’ve ever seen ♥️ @victoriabeckham 🇫🇷 A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Jul 5, 2019 at 4:49am PDT

„Un tur privat, un vis devenit realitate. O vizită incredibilă într-o zi specială. Mulţumim tuturor celor care aţi făcut posibil acest moment şi tuturor celor din familie şi prietenilor pentru că mereu ne-au făcut să ne simţim ca într-o mare familie. Nu-mi vine să cred că au trecut 20 de ani! Vă sărut pe toţi“, a scris Victoria pe Instagram, alături de o fotografie de la Palatul Versailles. 

        View this post on Instagram                   A private tour, dream come true!! Nous avons eu le privilège de vivre un moment magique au Château de Versailles. 🇫🇷 X Kisses @davidbeckham #howromantic @chateauversailles A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Jul 5, 2019 at 4:22am PDT

Povestea de dragoste dintre David şi Victoria Beckham

image

FOTO Hello Magazine 

Fostul fotbalist a cunoscut-o pe fosta membră Spice Girls la un meci de fotbal în anul 1997, la acea vreme Victoria fiind mai cunoscută decât el. Un an mai târziu s-au logodit, iar în 1999 s-au căsătorit la Castelul Luttrellstown din Irlanda, în prezenţa a doar 29 de invitaţi, după ce au devenit părinţii primului lor fiu, Brooklyn.

image

David şi Victoria Beckam, alături de Brooklyn FOTO Instagram

Între cele două vedete a fost dragoste la prima vedere, după cum declara în trecut Victoria. Într-un interviu mai vechi, fosta membră Spice Girls, deşi foarte discretă în ceea ce priveşte viaţa de cuplu, a povestit momentul în care s-a cunoscut cu fostul fotbalist. Ea l-a remarcat pe David stând împreună cu familia lui la bar, în timp ce colegii lui stăteau cu echipa. Artista nu a putut să nu remarce „zâmbetul lui drăguţ, ştrengăresc“. Într-un final, el şi-a făcut curaj şi i-a cerut numărul de telefon: „El, şi după atâţia ani, mai are biletul de avion de la Londra la Manchester cu acel număr de telefon. Şi da, dragostea la prima vedere încă există“.   

image

Carierele lor au evoluat în acelaşi timp cu relaţia lor. În 2000, trupa Spice Girls s-a destrămat, iar în 2001 Victoria a încercat să îşi continue cariera de cântăreaţă pe cont propriu. Însă, la scurt timp, a decis să îşi focalizeze atenţia pe modă şi pe viaţa de familie. David, în schimb, a ajuns din ce în ce mai celebru şi mai de succes, obţinând postul de căpitan al echipei Angliei şi apoi mutându-se la Real Madrid. În 2002 s-a născut cel de-al doilea fiu al cuplului, Romeo.

image

Deşi la un moment dat au existat zvonuri despre infidelităţile lui David Beckham, cuplul a rămas unit şi a negat toate informaţiile de acest fel. În 2005 s-a născut cel de-al treilea fiu al lor, Cruz Beckham, iar în 2007, familia s-a mutat în Los Angeles, într-o vilă în valoare de 22 de milioane de dolari. Într-un interviu de la acea vreme, Victoria a declarat ţinându-se de mână cu soţul ei: „David şi cu mine am trecut prin tot împreună. Nimeni nu a spus despre căsnicie că va fi uşoară. Dar adevărul este că am ieşit din tot ceea ce ni s-a întâmplat mai fericiţi şi mai puternici. Ne este mai bine acum decât ne era când ne-am căsătorit. După toţi aceşti ani, putem să ne întoarcem acasă şi să râdem împreună“. 

image

Victoria şi David Beckham, alături de Cruz 

Cariera în modă a Victoriei a înflorit din ce în ce mai mult, iar în 2008 şi-a deschis propriul brand, în 2011 câştigând premiul Brandul anului la British Fashion Awards.

Imagine indisponibilă

Harper, fetiţa lor, s-a născut în 2011 şi se pare că este singura care a creat o pasiune din fotbal, deşi este unica fiică a cuplului, restul fiind băieţi. În 2013, David s-a retras din fotbal.

Imagine indisponibilă

Harper şi Victoria Beckham 

Cu prilejul celei de-a 16-a aniversări de la căsătorie, în 2015, Victoria declara: „Sunt binecuvântată să am un soţ minunat şi copii frumoşi, sănătoşi şi fericiţi. Da, călătorim mult cu afacerile noastre şi evenimentele de caritate, dar întotdeauna ne facem timp unul pentru celălalt ca un cuplu şi ca o familie. Nu avem nimic de demonstrat. Ne iubim, avem grijă unul de altul şi suntem puternici ca parteneri şi ca părinţi“.

Cu un an în urmă, în timp ce existau zvonuri potrivit cărora ar putea urma un posibil divorţ, întrebat despre secretul căsniciei de 19 ani cu creatoarea de modă, Victoria Beckham, starul a spus că, în opinia sa, „căsătoria presupune întotdeauna multă muncă“. „Să fii căsătorit atâta vreme, ca în cazul nostru, este întotdeauna o muncă grea, toată lumea ştie asta, cum ar fi călătoriile la distanţă, departe unul de altul, însă o faci să meargă“, a adăugat fostul jucător, potrivit Hello Magazine.

image

Romeo, Cruz, Harper, David, Brooklyn şi Victoria Beckham FOTO Instagram

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite