Pamela Anderson a devenit cea mai în vârstă vedetă de pe coperta revistei „FHM“. Starleta a rememorat petrecerile Playboy: „Era totul foarte sălbatic“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pamela Anderson, care în luna iulie a împlinit 48 de ani, a devenit cea mai în vârstă vedetă care a apărut pe coperta revistei pentru adulţi „FHM“.

Faimoasă pentru pictorialele incendiare realizate pe parcursul celor 25 de ani de carieră, Pamela Anderson demonstrează încă o dată că senzualitatea unei femei nu ţine cont de vârstă. În imaginea de pe coperta revistei „FHM“, starleta americană poartă un machiaj clasic, iar trupul său este acoperit de un cearceaf alb.

Ajunsă la 48 de ani, Anderson a devenit cea mai în vârstă femeie care a realizat un pictorial pentru coperta revistei „FHM“. Ea a depăşit-o pe actriţa Carmen Elektra, în vârstă de 42 de ani, care a pozat pentru FHM anul trecut, scrie „Daily Mail“.

FOTO dailymail.co.uk

image

De asemenea, articolul dedicat Pamelei Anderson este însoţit de o fotografie alb-negru, în care starleta americană stă întinsă pe pat, purtând acelaşi cearceaf alb.

FOTO dailymail.co.uk

image

Totodată, Pamela Anderson, mama a doi copiii, a rememorat, pentru „FHM“, celebrele petreceri date la conacul Playboy: „Era totul foarte sexy, sălbatic, dar respectuous. Bărbaţii erau elegenaţi, iar tu (ca femeie – n.red.) îţi doreai ca cel mai carismatic dintre ei să te observe. Fetele erau peste tot, chicotind şi râzând“.

Pamela a recunoscut că „sexul era grozav“, însă a refuzat să dea mai multe detalii, motivând că acesta nu este stilul ei, însă a mărturisit cât de uşor cade în mrejele bărbaţilor. „Nu am fost niciodată cu cineva de care nu am fost îndrăgostită nebuneşte...dar mă îndrăgostesc uşor“, a mai spus aceasta.

Recent, Pamela Anderson a realizat un nou pictorial nud, pentru revista „Flaunt“. În una dintre imagini este întinsă pe o bordură, care este acoperită de sclipici, şi este complet goală, cu excepţia unei pereche de cizme galbene cu toc înalt.

Cu toate acestea, la începutul acestui an, Pamela Anderson a declarat, într-un interviu acordat revistei „Parade“, că nu s-a considerat niciodată „îndeajuns de frumoasă“ pentru a fi model, catalogându-şi cariera drept „ridicolă“.

Pamela Anderson este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune „Meşterul casei“, „Salvamarii/Baywatch“ şi „V.I.P.“. Cariera ei a urmat o curbă ascendentă după ce starleta canadiană a fost desemnată Playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei „Playboy“. De altfel, Pamela Anderson este modelul care a avut cele mai multe apariţii pe coperta celebrei reviste americane pentru adulţi. Vedeta are doi copii - Brandon (18 ani) şi Dylan (17 ani) cu fostul ei soţ, cântăreţul Tommy Lee.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite