Oana Mareş, reacţie virulentă după derapajul Biancăi Drăguşanu care a făcut referire la prietenele ei, vânzătare cu facultate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
oana mares FOTO Facebook

Fosta vedetă tv Oana Mareş sare la gâtul Biancăi Drăguşanu, după ce aceasta a făcut unele afirmaţii controversate în interviul oferit lui Damian Drăghici. "Eu nu am reuşit să termin facultatea, dar am tot ce-mi trebuie", spune Bianca, afirmând că are prietene cu studii, dar care sunt vânzătoare şi merg cu metroul.

Oana Mareş condamnă, pe pagina personală de Facebook, faptul că Damian Drăghici a invitat-o pe Bianca Drăguşanu în cea mai nouă ediţie a podcastului său, realizat pe YouTube. Oana Mareş îl acuză pe Damian Drăghici că promovează, mai nou, nonvalorile pe care odinioară el însuşi le-a hulit, pentru a strânge cât mai multe vizualizări.

Oana Mareş, acidă la adresa lui Damian Drăghici

“Pentru că a ajutat şi a dat Dumnezeu la toată lumea podcast...să facă, dar să şi asculte, nu mă pot abţine să nu remarc un fenomen. «Valorile» care huleau cu patos şi spume la gură televiziunile care invită numai curve şi neicanimeni, scuturaţi din ţărână, au acum ocazia să aibă propriii invitaţi, pentru că, aşa cum v-am zis, s-a dat câte un podcast pe cap de locuitor, să nu se supere nimenea. Când să văd şi eu, în rol de invitaţi, valorile alea de nu aveau loc la tv, oamenii ăia deosebiţi cărora le dădeau brânci cu bucile, de pe canapea, divele făcute din bucăţi, muzicanţii şcoliţi şi apreciaţi de lumea întreagă, olimpicii, copiii minune, scriitorii şi desenatorii de minuni, hait, sorpresa! Ăia de se dădeau de-a berbeleaca, cu ochii leşinaţi de dezamăgire, că televiziunea e de c...t , că promovează numai prostituate şi nontalente, invită fix oamenii de care nu aveau loc pe metru pătrat de emisie", îşi începe Oana Mareş discursul, bătându-o obrazul lui Damian Drăghici.

Citeşte continuarea pe click.ro

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite