Oana Lis vorbeşte despre traumele suferite în copilărie. La 11 ani era servitoarea părinţilor
0Oana Lis, cea de-a treia soţie a fostului primar al Bucureştiului Viorel Lis, a avut o copilărie nefericită, marcată de traume, despre care povesteşte în cadrul emisiunii de duminică a Denisei Rifai, difuzată la KanalD.
La 45 de ani, Oana Lis trebuie să facă faţă nu doar numeroaselor probleme de sănătate cu care se confruntă soţul său, fostul edil-şef al Bucureştiului Viorel Lis, şi cu lipsurile financiare, ci şi traumelor suferite în copilărie şi care au urmărit-o întreaga viaţă.
Devenită vedetă peste noapte, prin prisma relaţiei sale cu Viorel Lis, Oana Lis a fost de multe ori protagonista mai multor scandaluri, pornite în principal de la diferenţa foarte mare de vârstă, de 35 de ani, dintre ea şi Viorel Lis, care are acum 80 de ani.
În ciuda tuturor discuţiilor şi răutăţilor de care a avut parte, ea i-a rămas alături bărbatului de care s-a îndrăgostit când ea avea 18 ani, iar el 53, opunându-se căsătoriei pe care tatăl său voia să i-o aranjeze atunci când avea 14 ani.
În clipul de promovare a emisiunii care va fi difuzată duminică, 3 noiembrie, la Kanal D, ea mărturiseşte că o apasă cei 35 de ani diferenţă dintre ea şi soţul său şi mărturiseşte că, dacă ar avea o fiică, i-ar recomanda acesteia să nu îşi aleagă un partener cu mai mult de 10 ani mai în vârstă decât ea.
„Ați ajuns la 11 ani servitoarea familiei?”, „Cum ați scăpat, la 14 ani, de mariajul aranjat de tata?”, „Credeți că tatăl dumneavoastră a omorât-o pe mama?”, „De câte ori v-ați prăbușit sub greutatea crucii dumneavoastră?”, sunt doar câteva dintre întrebările extrem de incomode la care va răspunde soţia fostului primar general al Capitalei în cadrul emisiunii de duminică.
Puţini ştiu, de asemenea, că Oana Lis a absolvit o facultate de Psihologie şi chiar şi-a deschis un cabinet de consiliere psihologică, pe care ulterior, din cauza pandemiei, dar şi a problemelor de sănătate ale soţului său, a fost nevoită să îl închidă. Vedeta a mărturisit că a ales această meserie în primul rând pentru a se ajuta pe ea să-şi rezolve traumele care care i-au marcat copilăria şi să se dezvolte personal.