O legendă a baschetului susţine că Madonna i-a oferit o sumă fabuloasă ca să îi facă un copil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul jucător de baschet Dennis Rodman (58 de ani) a dezvăluit că celebra cântăreaţă Madonna (61 de ani) i-a oferit 20 de milioane de dolari pentru a o lăsa însărcinată.

Dennis Rodman şi-a amintit, în cadrul emisiunii „The Breakfast Club“, o conversaţie din anul 1993, când avea o relaţie cu Madonna, iar celebra artistă i-a făcut o propunere de 20 de milioane de dolari, scrie Fox News.

Fostul star NBA a afirmat că diva muzicii pop i-ar fi propus să o lase însărcinată şi i-ar fi promis că îi dă exorbitanta sumă de bani dacă se năştea copilul. 

În timpul conversaţiei cu Madonna, fostul jucător de baschet se afla într-un cazinou din Las Vegas, iar ea i-a trimis atunci un avion particular pentru a-l aduce la ea acasă. 

„Mi-a spus la telefon. Eram în Las Vegas când m-a sunat… Am ajuns în cinci ore. Atunci mi-a spus că, dacă o las gravidă, îmi dă 20 de milioane de dolari, asta doar dacă se naşte copilul“, a povestit Rodman.

Cei doi au avut o relaţie în anul 1993. Madonna are acum şase copii, doi biologici - Lourdes Leon (22 de ani) şi Rocco Ritchie (19 ani) - şi patru adoptaţi - gemenele Esther şi Stella (şapte ani), şi David (14 ani) şi Mercy (13 ani) -.

View this post on Instagram ⠀ A post shared by DENNIS RODMAN (@dennisrodman) on Jan 19, 2019 at 4:50pm PST

   

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite