Video Monica Bîrlădeanu s-a căsătorit cu medicul Valeriu Gheorghiță. Cine sunt nașii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Monica Bîrlădeanu s-a căsătorit pe 5 octombrie cu medicul Valeriu Gheorghiță și deși mirii au încercat să păstreze tot evenimentul de la Palatul Snagov cât mai discred posibil, pe rețelele de socializare au apărut deja primele imagini de la nunta celor doi.

Nunta a avut loc la Palatul Snagov, unde invitații au fost aleși cu cea mai mare atenție.  Geanina Ilieș a fost cea care a postat prima fotografie cu mireasa Monica Bîrlădeanu care strălucește în cea mai importantă zi din viața ei într-o rochie superbă din dantelă, transparentă, cu un decolteu adânc și accesorizată cu fulgi pe poale. Monica poartă la gât un colier superb, dar și o pereche de cercei strălucitori, scrie Click!.ro.

Valsul mirilor

Monica și Valeriu au deschis nunta cu valsul mirilor, care i-a lăsat pe invitați fără cuvinte. Au plutit, pur și simplu, în pași de vals, pe melodia The Second Waltz (André Rieu). Din decorul feeric nu a lipsit gheața carbonică, efect ce a creat o atmosferă de poveste.

Cei doi îndrăgostiți au avut parte de un moment special. Cea de-a doua melodie pe care au dansat-o la fel bine a fost una machedonească. Valeriu Gheorghiță a ales această piesă pentru că este machedon.

Meniu de cinci stele și invitați pe măsură

Printre invitații de la nunta selectă a celor doi s-au numărat: Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, Geanina Ilieș, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, Maria Buză, Andreea Raicu, Elvira Deatcu și soțul ei, Daciana Sârbu etc.

Nașii Monicăi ai ai lui Valeriu Gheorghiță sunt doi prieteni apropiați, Mariana și Ionuț Tudorache.

Meniul pregătit pentru invitați a fost unul exclusivist. Acesta a inclus sturion rumenit ( servit cu unt negru, icre de lămâie și cripsy rucola, salată de cus-cus în foaie de orez copt și morcov caramelizat), sarmale în cuib (învelite în frunză de hrean, tei, viță și varză, coapte în cuptor cu mult vin alb sec și borș de casă, servite pe mămăliguță friptă, smânână, costiță și ardei iute), medalion din mușchiuleț de porc în crustă de verdețuri, sos barbeque, cartofi copți în cuptor cu ulei de măsline, și aromați cu rozmarin sau pulpă de rață coaptă, servită cu varză roșie călită cu mere și ceapă, salată de castraveți noi, murați, aromați cu mărar și ulei de floarea soarelui.

Tortul mirilor a fost și el pe măsură. Acesta a fost realizat din bezea italiană, ganache de ciocolată neagră și vișine în alcool.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite