Modelul Emily Ratajkowski, val de critici pe internet după o poză cu bebeluşul său: „Îl ţine ca pe un sac de cartofi” FOTO

0
0
FOTO Getty Images
FOTO Getty Images

Modelul Emily Ratajkowski a stârnit un val de critici pe internet după ce a publicat pe Instagram mai multe îmagini în care apare împreună cu bebeluşul său în braţe. Mulţi dintre urmăritorii vedetei contestă competenţa parentală a acesteia, acuzând-o că îşi ţine fiul ca „pe un sac de cartofi”. Cel mai aprig dintre critici a fost jurnalistul britanic Piers Morgan.

Emily Ratajkowski , în vârstă de 30 de ani, a publicat mai multe imagini în care îşi ţine băieţelul în braţe, într-un mod ce pare inconfortabil pentru micuţ. Printre vedetele care au criticat-o se numără şi Piers Morgan, un jurnalist britanic: „Nu aşa se ţine în braţe un bebeluş, iar milioanele tale de urmăritori nu ar trebui să fie încurajaţi să facă asta”.

Într-o altă postare pe Instagram, modelul s-a filmat în timp ce bea un pahar vin. Câteva ore mai târziu s-a filmat alăptându-şi bebeluşul, iar criticile nu s-au lăsat aşteptate. „Sper că nu alăptezi, după ce ai consumat alcool”, este doar unul dintre comentarii. Alţi urmăritori susţin că vedeta îşi tratează fiul ca pe un accesoriu: „De acord, dacă vrei să pozezi pentru o fotografie care ţine de tine, pune-l pe cel mic undeva în siguranţă şi confortabil ...”, a scris un utilizator de Twitter. Un altul a adăugat: „Arată total dezinteresată de confortul bebeluşului - doar un accesoriu care se potriveşte cu bikinii”.

Alţii au considerat că Piers nu ar trebui să intervină.

„Lăsaţi-o în pace. Dacă nu vă place, mergeţi mai departe sau raportaţi”, a adăugat un susţinător al modelului.

„Ar trebui să ştii mai multe despre copii, tu fiind unul dintre cei mai mari”, a mai spus un fan.

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de Emily Ratajkowski (@emrata)
Mai multe - Vedete

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite