Mihai Gâdea, dezvăluiri despre experienţa care i-a marcat viaţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gadea

Mihai Gâdea, unul dintre cunoscuţii prezentatori TV din România, a povestit despre copilăria sa şi despre anumite experienţe care l-au marcat. Acesta a declarat că în adolescenţa a lucrat la o casă de copii în vacanţa de vară.

Într-un filmuleţ de prezentare a podcastului „Altceva” a lui Adrian Artene ce va fi difuzat vineri, 29 aprilie, Mihai Gâdea poveşteşte că într-o vacanţă de vară, când era adolescent, i-a cerut tatălui său bani pentru a pleca la mare.

„Mă duc într-o zi la taică-miu şi-i zic, «Tată, uite, vine vacanţa, vreau să mă duc şi eu la mare, sau nu mai ştiu unde voiam, cu prietenii… Am şi eu nevoie de nişte bani…» Dar nu i-am cerut mult, i-am cerut, aşa, rezonabil, că nu eram noi o familie cu nişte superposibilităţi, dar, mă rog… Şi taică-miu îmi zice: «Da, uite, îţi dau mai mult, îţi dau atât!» Şi el zice: «Uite cum facem, facem un deal, tu te duci şi lucrezi două săptămâni la casa de copii cutare, după care te duci în vacanţă şi-ţi dau banii ăştia». Îi zic, «Bă, tată, tare!» În sufletul meu era că fac o chestie OK, dar totuşi mă ţinea, că eram şi eu cu vacanţa, eram adolescent…”, dezvăluie Mihai Gâdea.

Citiţi articolul integral pe Click!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite