Michael Jackson vs. Prince. Amândoi geniali şi de mare succes, dar în concurenţă continuă. Ce aveau de împărţit cei doi idoli muzicali?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michael Jackson vs. Prince. (Foto: colaj)
Michael Jackson vs. Prince. (Foto: colaj)

Muzica lor e cât se poate de diferită, însă cei doi regretaţi muzicieni s-au bucurat de un succes imens în aceeaşi perioadă, ceea ce i-a făcut rivali cu sau fără voia lor. Cât de departe a mers concurenţa dintre cele două superstaruri muzicale ale anilor ’80 şi ’90?

Prince a modificat piesa I'm Bad

Fosta logodnică a lui Prince, Susannah Melvoin, susţine că Michael nu numai că şi-a dorit să colaboreze cu Prince la crearea hitului "Bad", dar i-a şi trimis acestuia forma iniţială a piesei. Şi, surprinzător sau nu, Prince nu a fost deloc impresionat! “MJ i-a trimis piesa înainte de-a o lansa, însă lui Prince nu-i venea să creadă ce titlu îi dăduse melodiei. Nu numai că refuzase să cânte cu Michael, dar a intrat în studio şi a schimbat tot ce considera el că trebuia să sune altfel, după care i-a trimis înapoi piesa lui Jackson. Astfel, colaborarea lor a murit din faşă. Dar, pur şi simplu, aşa era Prince…”, a povestit Susannah.

MJ l-a făcut de râs pe Prince

Într-una din serile lui 1983, când James Brown a susţinut un concert în Beverly Theater din Los Angeles, atât Michael, cât şi Prince se aflau în public. După câteva piese cântate, James l-a invitat pe MJ pe scenă, iar creatorul hitului Thriller a început să danseze şi să fie, ulterior, ovaţionat de audienţă. După show-ul dat, Michael i-a şoptit lui Brown să îl invite şi pe Prince pe scenă. Zis şi făcut! Doar că acesta s-a făcut de râs în faţa celor prezenţi. Cum? 

Citeşte continuarea aici!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite