Mesajul lui Călinescu după condamnarea lui Dragnea: „Remarcabil e că în urma ta rămâne cea mai jegoasă adunare de partid“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul Florin Călinescu (63 de ani) a comentat condamnarea lui Liviu Dragnea, precizând că a lăsat în urmă „cea mai jegoasă adunare de partid“ care se luptă pentru acum pentru putere. În plus, omul de televiziune reaminteşte că pe 1 iunie va face un anunţ important, cel mai probabil legat de o eventuală intrare a sa în politică.

Liviu Dragnea a fost condamnat pe 27 mai la 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu, în dosarul „Angajări fictive la Protecţia Copilului Teleorman“. Sentinţa este a doua lovitură primită de social-democraţi după rezultatul înregistrat la alegerile europarlamentare.

Florin Călinescu, unul dintre cei mai aprigi critici ai fostului lider PSD, a comentat într-o manieră ironică evnimentul făcând referire la deja celebrul moment în care Dragnea l-a invitat pe reporterul Pro TV Alex Dima la baie. 

Vedeta Pro TV face trimitere şi la lupta pentru putere care se dă acum în interiorul partidului. În plus, Călinescu reaminteşte că pe 1 iunie va face un anunţ important. Încă de anul trecut, el a anunţat că se gândeşte serios să intre în politică şi chiar să înfiinţeze un nou partid, dar a precizat că-şi va lua un răgaz pentru a cântări foarte bine situaţia. De altfel, până pe 31 mai Călinescu se află sub contract cu Pro TV pentru show-ul „Românii au talent“, din al cărui juriu face parte.

„1 iunie e aproape. Ce am promis, e promis. Pe cei de azi să îi lăsăm, pe unii să sărbătorească, pe alţii să jelească. livulică, ţie, o «la baie» cât mai puţin traumatizantă. Te ajută consilierii şi avocaţii tăi. M-am rugat de tine, aici, de doi ani să asculţi. Remarcabil este că în urma ta rămâne cea mai jegoasă adunare de partid. Ce şerpărie, ce crocodălie laşi să se lupte pentru mizeria creată de Iliescu şi care te-a făcut pe tine Ironman. Pentru trei ani şi ceva plus ce o să mai vină... O să îţi aduc câte ceva pentru la baie“, a scris Călinescu pe Facebook. 

În ultimul an, europarlamentarul Maria Grapini

   

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite