Melania Medeleanu este însărcinată: „Voi primi cel mai frumos dar, la care aproape că nu mai îndrăzneam să sper“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Melania Medeleanu FOTO Dorin Constanda
Melania Medeleanu FOTO Dorin Constanda

Melania Medeleanu (40 de ani) a anunţat că este însărcinată şi că în curând va naşte, un eveniment la care fosta prezentatoare de televiziune mărturiseşte că „aproape nu mai îndrăznea să spere“.

Fosta prezentatoare Prima TV şi fondatoarea MagiCamp a anunţat printr-un mesaj pe Facebook că urmează să nască, explicând că a preferat să ţină ascunsă sarcina pentru a-i proteja pe cei dragi. 

Totodată, Melania Medeleanu a subliniat că îşi asumă interesul pe care viaţa ei personală îl suscită ca urmare a posturii de persoană publică, însă a făcut apel la înţelegere şi discreţie, precizând că traversează „o perioadă de maximă vulnerabilitate, cu încărcătură emoţională uriaşă“. 

Redăm integral mesajul Melaniei Medeleanu:

„Când alegi să-ţi asumi un rol cu o componentă publică îţi dai seama că, implicit, multe perechi de ochi vor fi aţintite asupra ta şi că ce faci, ce zici, cum acţionezi poate fi supus unei analize amănunţite. Şi adesea foarte subiective. Am împărţit cu voi şi bune, şi rele, provocări, reuşite, eşecuri, poveşti personale şi profesionale. Fiecare persoană decide care e limita potrivită pentru sine până la care îşi doreşte să împărtăşească detalii despre viaţa care începe dincolo de uşa casei. M-am străduit de-a lungul timpului să-mi ţin viaţa privată departe de ochii publicului, să-i protejez în acest fel pe cei ce-mi sunt apropiaţi şi care n-au nicio vină că eu am ales o meserie care implică uneori şi lumina reflectoarelor. 

În proaspăta mea familie, în care doar eu sunt ceea ce se cheamă «persoană publică», aş vrea, şi cu ajutorul vostru, să rămân consecventă acestui principiu. Cu atât mai mult în această perioadă de maximă vulnerabilitate, cu încărcătură emoţională uriaşă, în care, în preajma Crăciunului, după 9 luni de fluturi şi griji, voi primi cel mai frumos, cel mai aşteptat dar al vieţii mele, la care aproape că nu mai îndrăzneam să sper: un prunc minune. Vă mulţumesc pentru înţelegere şi discreţie.

Mulţumesc anticipat şi presei, spre care îmi îndrept cu precădere rugămintea de a nu adăuga/ implica în articole informaţii/persoane care, în ciuda aparenţelor, nu sunt parte din poveste“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite