Meghan Markle, mărturisiri din adolescenţă despre legătura cu tatăl ei:„Nu suntem în cele mai bune relaţii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meghan Markle (36 de ani), logodnica Prinţului Harry al Marii Britanii, apare într-un clip video în care îi povesteşte celei mai bune prietene ale sale, pe când avea doar 18 ani,  că ea şi tatăl ei „nu se află în cele mai bune relaţii“.

Meghan Markle a vorbit despre despre relaţia dificilă cu tatăl ei Thomas Markle, în vârstă de 73 de ani, într-un video scos la iveală de prietena ei din copilărie Ninaki Priddy, scrie Daily Mail.

Clipul a fost realizat în timp ce actriţa mergea la o audiţie pentru un videoclip al cântăreţei Shakira, în vara anului 1999.

În materialul video obţinut de publicaţia „The Sun“, Meghan mărturisea: „Suntem la aproximativ patru minute de casa tatălui meu, de unde poţi vedea semnul Hollywood, dar nu vom merge acolo pentru că tatăl meu şi cu mine nu suntem în cele mai bune relaţii“. 

image

Captură din înregistrarea în care Meghan Markle, atunci în vârstă de 18 ani, i-a vorbit celei mai bune prietene despre relaţia cu tatăl ei FOTO The Sun

De asemenea, în video, tânăra Meghan Markle, actriţă aspirantă în acea perioadă, povestea cu entuziasm cum au mers filmările pentru videoclip şi că speră să fie acceptată să joace în el. „Am temperatură, am fost foarte emoţionată, am fost pe punctul de a leşina, tremuram foarte tare, dar a fost foarte distractiv“. 

În varsta de 73 de ani, Thomas Markle, un fost regizor de la Hollywood (care a câştigat şi premii Emmy), traieşte o viaţă extrem de diferită faţă de cea a familiei regale în care fiica sa, Meghan Markle, va intra în primavara anului 2018. Tatăl viitoarei ducese locuieşte într-o casuţă retrasă de pe coasta Oceanului Pacific, din Mexic, aflată la doar 10 kilometri de graniţa cu Statele Unite, scrie Daily Mail. 

image

Thomas Markle FOTO Daily Mail 

Thomas Markle nu a mai fost vazut în public de când fiica sa a inceput să se întalnească cu Prinţul Harry. „Nu l-am mai văzut de ani de zile. O iubeşte pe Meghan, dar cred că urăşte atenţia asupra lui din cauza logodnei ei“, a declarat Thomas Junior, fiul bărbatului. 

image


Thomas Markle şi micuţa Meghan Markle FOTO Daily Mail 

image

Thomas Markle şi Meghan Markle FOTO Daily Mail 

Cu toate acestea, în rarele ocazii când iese să işi facă cumpărăturile prin micul oraşel, Thomas Markle se laudă celor pe care îi întâlneşte cu celebra sa fiică, notează Daily Mail. „Aţi auzit de Meghan Markle? Eu sunt tatăl ei“, spune bărbatul cu mândrie. De asemenea, familia lui a confirmat recent că Thomas Markle va participa la nunta fiicei sale, în mai 2018.

image

Meghan Markle şi Prinţul Harry FOTO Getty Images

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite