Mariah Carey, dată în judecată pentru defăimare şi de fratele ei pentru dezvăluirile din cartea de memorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mariah Carey FOTO Getty Images
Mariah Carey FOTO Getty Images

Mariah Carey a fost dată în judecată pentru defăimare de fratele ei pentru dezvăluirile din cartea de memorii lansată toamna trecută, la o lună după ce sora mai mare a acântăreţei a deschis o acţiune similară.

Morgan Carey, fratele artistei, acuză că i-a fost cauzat intenţionat disconfort emoţional prin publicarea cărţii „The Meaning of Mariah Carey”, scrie Variety.

În procesul deschis miercuri la Curtea Supremă din New York este susţinut că autobiografia conţine pasaje care sunt false şi defăimătorii.

Co-autoarea Michaela Angela Davis, Macmillan Publishing Group şi Andy Cohen Books sunt de asemenea listaţi ca pârâţi.

Potrivit documentelor, Morgan Carey s-a simţit „trădat” de sora lui. „El nu este în niciun fel invidios pe succesul artistic şi personal imens al surorii sale, pentru că s-a bucurat de propriul succes profesional şi personal şi i-a dorit mereu binele”.

„The Meaning of Mariah Carey” a fost lansată în septembrie 2020. Cartea cuprinde mai multe capitole în care cântăreaţa vorbeşte despre familia ei, iar unele pasaje fac referire la o dispută dintre Morgan Carey şi tatăl lor şi la faptul că fratele ei a fost internat în copilărie.

Morgan Carey nu cere o anumită sumă de bani drept despăgubire, ci solicită repararea prejudiciilor morale prin „hotărâre judiciară”.

În urmă cu o lună, sora lor, Alison Carey, a deschis un proces legat de cartea de memorii şi cere despăgubiri de 1,25 de milioane de dolari.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite