Mădălina Ghenea a pozat pentru prima dată alături de fetiţa ei: „Medicii mă asiguraseră că eu nu voi avea copii“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa Mădălina Ghenea (29 de ani) apare într-un pictorial special în ediţia de decembrie a revistei Elle România, alături de fiica ei Charlotte, în vârstă de 8 luni.

Este pentru prima oară când Mădălina Ghenea o arată lumii pe micuţa Charlotte, pe care o are împreună cu milionarul Matei Stratan, în numărul care aniversează 20 de ani de existenţă a revistei Elle în România. 

Pe copertă, Mădălina are o apariţie sexy, într-o ţinută sumară neagră care îi lasă la vedere trupul neafectat de sarcină şi îi pune în valoare talia de viespe şi picioarele lungi, în timp ce o ţine în braţe pe fetiţa ei. 

Actriţa a povestit pentru revista Elle faptul că doctorul o avertizase că ea nu va putea avea copii şi a mărturisit că a trecut printr-o sarcină dificilă. 

„Eram în cel mai bun moment din viaţă mea profesională, prezentasem Sanremo, jucasem primul rol principal într-un film în engleză, mă mutasem la Los Angeles, lucram nonstop, şi a apărut ea, minunea mea atât de dorită. Spun minune pentru că medicii mă asiguraseră că eu nu voi avea copii. Am avut o sarcină groaznică, dar m-am gândit zilnic că, după toate acele dureri, o voi ţine în braţe pe ea. Am ascuns sarcina de frică să nu o pierd, am ascuns-o şi de mama“, a declarat Mădălina Ghenea.

image

FOTO Elle

Presa tabloidă a scris în mai multe rânduri că Mădălina Ghenea s-a despărţit de tatăl fiicei sale, Matei Stratan, fiul magnatului Dan Stratan. Cu câteva zile în urmă, actriţa postase un mesaj în care dădea de înţeles că acesta ar fi înşelat-o: „Nu doar că m-ai înşelat pe mine, ci ne-ai înşelat pe amândoi. Nu doar că mi-ai frânt inima, ci ne-ai distrus viitorul“.

Cu toate acestea, în dreptul fotografiei cu fiica ei postată pe Instagram, Mădălina a scris: „Ne bucurăm enorm să vă prezentăm îngerul nostru, Charlotte! Mădălina & Matei“, ceea ce aruncă semne de întrebare asupra unei posibile împăcări.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite