Lady Gaga, bântuită de diavol în vis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa americană Lady Gaga crede că diavolul o bântuie în timpul somnului şi a apelat la serviciile fostului medic şi guru spiritual al lui Michael Jackson, Deepak Chopra, cerându-i să o ajute să ţină la distanţă spiritele malefice din visele ei „înfricoşătoare", potrivit Mediafax.

Deepak Chopra este specialistul care l-a ajutat în trecut pe Michael Jackson să doarmă mai bine, învăţându-l un anumit „model" pe care trebuie să îl urmeze respiraţia sa, în cadrul unor sesiuni de terapie şi consiliere.

„Am un vis care se tot repetă. E o fantomă în casa mea şi ea mă duce într-o cameră în care apare o fată blondă, iar frânghiile legate de mânile şi picioarele ei încearcă să o dezmembreze. I-am spus lui Deepak că visul este atât de înfricoşător, încât cred că o forţă malefică încearcă cumva să pună stăpânire pe mine. El a râs şi mi-a spus că ar trebui să învăţ să-mi accept propria nebunie. I-am spus: «Diavolul încearcă să mă ia, Deepak. Eu sunt o fată bună!» El mi-a spus să nu îmi fac griji", a declarat artista americană în vârstă de 25 de ani.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite