Lady Gaga a dezvăluit că a fost violată la 19 ani: „Eram un copil. Am făcut multe şedinţe de terapie pentru a mă vindeca“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa americană Lady Gaga a dezvăluit că a fost violată la vârsta de 19 ani şi că a fost nevoită să meargă la şedinţe de terapie pentru a-şi reveni, scrie „The Guardian“.

Artista pop în vârstă de 28 de ani, invitată în emisiunea radio a lui Howard Stern, a mărturisit că a fost abuzată sexual după ce gazda show-ului a sugerat că piesa „Swine“ face referire la agresiuni sexuale şi a întrebat-o dacă a fost violată de un producător muzical. „Piesa este despre viol, despre demoralizare, despre furie, pasiune şi despre marea suferinţă de care am vrut să mă eliberez“, a declarat Lady Gaga.

„Am trecut prin lucruri oribile despre care acum pot vorbi cu zâmbetul pe buze deoarece am făcut multă terapie mentală, fizică şi emoţională pentru a mă vindeca. Muzica a fost minunată pentru mine. La un moment dat eram o cochilie, nu mai eram eu. Pentru a fi cinstită, aveam 19 ani. Am mers la şcoala catolică şi apoi toate lucrurile astea nebuneşti s-au întâmplat“, a povestit artista, citată de „The Guardian“.

De asemenea, Lady Gaga a explicat că nu şi-a dorit să vorbească în mod public despre incident pentru că „nu vrea să fie definită de el“: „Aş fi blestemată dacă cineva ar spune că fiecare lucru inteligent, creativ pe care l-am făcut izvorăşte din ura pentru acel idiot care mi-a făcut acel lucru. Mi-am asumat repsonsabilitatea pentru durerea mea.“

Cântăreaţa a mărturisit şi că nu l-a confruntat niciodată pe acel bărbat, care avea cu 20 de ani mai mult decât ea la vremea respectivă. „Nu ştiu cum aş reacţiona. M-ar îngrozi, m-ar paraliza. L-am văzut o singură dată, într-un magazin, şi am paralizat de frică. Mi-am dat seama abia când am crescut că a fost de-a dreptul îngrozitor ce s-a întâmplat. El era cu 20 de ani mai mare decât mine, eu eram un copil“, i-a mai spus Gaga lui Howard Stern, citată de „The Guardian“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite