Kate şi William au prezentat primul lor portret oficial - FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kate Middleton şi Prinţul William

Ducele şi ducesa de Cambridge, aflaţi în vizită oficială în Cambridgeshire, au inaugurat primul lor portret oficial, pictat de un artist britanic.

Este primul portret comun pe pânză. Kate şi William, în vizită în Cambridgeshire, au dezvăluit public, la Fitzwilliam Museum de la Universitatea din Cambridge, un portret reprezentându-i, pictat de artistul britanic Jamie Coreth.

Kate Middleton apare într-o rochie verde smarald, pe care a purtat-o în timpul unei vizite la Dublin în 2020, aminteşte Daily Mail, iar prinţul William în costum, cu mâna în buzunar. 

Scopul a fost de a-i arăta „în acelaşi timp destinşi şi accesibili, dar şi eleganţi şi maiestuoşi”, a explicat pictorul. 

Tabloul a fost comandat artistului anul trecut cu scopul de a-l oferi regiunii. Publicul va putea să-l vadă în muzeul din Cambridge timp de trei ani. Pânza va fi expusă apoi în alte galerii din Cambridgeshire.

„Cum est eprimul portret în care apar împreună”, subliniază el, şi în plus în calitate de duce şi ducesă de Cambridge, am vrut ca tabloul să evoce un sentiment de echilibru între viaţa lor publică şi cea privată”. 

În 2014, un alt artist, Dan Llywelyn Hall, a pictat un portret al prinţului William. În anul precedent o pictase pe regina Elizabeth II, devenind cel de-al 133-lea artist care a portretizat-o.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite