Justin Timberlake, primul concert după cinci ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Justin Timberlake, la gala premiilor Sindicatului Actorilor Americani FOTO Reuters
Justin Timberlake, la gala premiilor Sindicatului Actorilor Americani FOTO Reuters

După o pauză muzicală de cinci ani, în care s-a concentrat pe actorie, Justin Timberlake a revenit pe scenă şi a susţinut un concert, în cadrul unui eveniment caritabil din New Orleans.

Evenimentul a avut ca scop strângerea de fonduri pentru Spitalul de copii Shriners din SUA. Îmbrăcat într-un costum, cu un papion ce amintea de stilul lui Tom Ford, Timberlake a deschis seara interpretând primul său single din cariera solo, „Like I Love You“. 

Mai apoi cântăreţul şi-a delectat publicul cu două melodii noi, dar şi cu hiturile care l-au consacrat ca unul dintre cei mai buni artişti ai ultimilor ani, precum „Cry Me a River“, „Love Stoned“ şi „Rock Your Body“. Unul dintre invitaţii-surpriză a fost rapper-ul Jay-Z, care i s-a alăturat lui Justin Timberlake pentru a interpreta împreună melodia „Suit and Tie“, într-o atmosferă relaxată şi familiară. 

La finalul evenimentului, artistul l-a invitat pe scenă şi pe bunul său prieten Timbaland, pentru a-l acompania la melodia „Sexy Back“. Printre invitaţi s-au aflat şi numeroase vedete precum Paul McCartney, Sofia Vergara şi John Legend.

Concertul de revenire al artistului a fost organizat chiar în ajunul finalei Super Bowl, iar presa internaţională nu a ratat ocazia de a aminti de cauza scandalului din 2004 din finala Campionatului de fotbal american. Atunci, artistul a evoluat la Super Bowl alături de Janet Jackson, căreia i-a rupt costumul, dezgolindu-i un sân.

Justin Timberlake va mai putea fi auzit într-un concert live şi duminică, 10 februarie, la premiile Grammy. Ultimul său album, „20/20 Experience“, va fi lansat luna viitoare.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite