Justin Bieber s-a logodit. Cine este viitoarea soţie a cântăreţului: „Promit să am grijă de familia noastră cu onoare şi integritate“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Justin Bieber s-a logodit la 24 de ani FOTO Guliver/Getty Images
Justin Bieber s-a logodit la 24 de ani FOTO Guliver/Getty Images

Cântăreţul canadian Justin Bieber (24 de ani) a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, în vârstă de 21 de ani, sâmbătă seara, în timpul unei cine romantice, într-un restaurant de lux din Bahamas.

Justin Bieber se va căsători cu modelul american Hailey Baldwin, în vârstă de 21 de ani, scrie Daily Mail. 

Hailey Baldwin este fiica actorului Stephen Baldwin (52 de ani), cunoscut din filmul „The Usual Suspects“, şi nepoata starului Alec Baldwin (60 de ani). Cei doi au mai avut o relaţie în 2016, iar luna trecută au fost surprinşi din nou împreună. 

Mai mulţi clienţi ai restaurantului, care au asistat la cererea în căsătorie, au dezvăluit că bodyguarzii lui Justin Bieber le-au cerut să nu îşi folosească telefoanele mobile, pentru a păstra discreţia momentului. 

image

Hailey Baldwin şi Justin Bieber FOTO  BackGrid via Daily Mail 

Informaţia a ajuns, însă, rapid în presa internaţională, iar cântăreţul a fost nevoit să confirme logodna. Bieber a postat o fotografie pe Instagram, cu iubita lui, căreia i-a adresat un mesaj de dragoste:

„Aveam de gând să aştept o perioadă pentru a spune ceva în legătură cu asta, dar veştile circulă repede... Hailey, sunt atât de îndrăgostit de tine! Mă angajez să-mi petrec viaţa pentru a ajunge să cunosc fiecare părticică din tine, să te iubesc cu răbdare şi bunătate. Promit să am grijă de familia noastră cu onoare şi integritate, lăsându-l pe Iisus prin Duhul Său Sfânt să ne călăuzească în tot ceea ce facem şi în orice decizie pe care o luăm. Inima mea este în totalitate a ta, şi te voi pune întotdeauna pe primul loc! Eşti dragostea vieţii mele, Hailey Baldwin, şi nu aş vrea să o petrec cu altcineva. Mă faci să fiu mult mai bun şi ne completăm reciproc atât de bine! Este amuzant pentru că acum, cu tine, totul pare să aibă sens! (…) Ne-am logodit în a şaptea zi din a şaptea lună, iar numărul şapte este numărul perfecţiunii spiritual. Nu e o nebunie? Pentru că nu am plănuit asta. E bine să ai viitorul asigurat. Vom fi şi mai bine la 70 de ani!“, a fost mesajul lui Justin Bieber. 

Imagine indisponibilă

FOTO Instagram 

Şi tatăl artistului, Jeremy Bieber, a scris un mesaj pe Instagram, după logodna fiului său: „Să spun că sunt mândru, ar fi un eufemism! Sunt încântat şi aştept cu nerăbdare următorul capitol“. 

Cei doi îndrăgostiţi au fost surprinşi petrecându-şi vacanţa în Bahamas, iar pe degetul lui Hailey se poate observa un inel de logodnă cu diamant. 

image

Justin Bieber şi Hailey Baldwin FOTO Nicole Salgado via Daily Mail 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite